مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: هم اینک ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان با 212 واحد مرغداری فعال به 46 هزار تن درسال رسید.

ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان به 46 هزار تن رسید  به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، موسی نخزری مقدم مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این واحدهای مرغداری ظرفیت جوجه ریزی پنج میلیون و 550 هزار قطعه در هر دوره را دارند.

وی افزود: این واحدها 76 درصد نیاز سیستان و بلوچستان را به گوشت مرغ تامین می کنند.

وی با اشاره به ساخت واحد بزرگ تولید جوجه یک روزه سیستان و بلوچستان در خاش، افزود: این واحد توسط یکی از تعاونی های مرزنشین استان با عضویت ٢٣٠ خانوار و با 45 میلیارد ریال تسهیلات صفر درصد از محل صندوق کارآفرینی امید در حال ساخت است.

وی افزود: پس از راه اندازی این واحد مرغداری در بهمن ماه امسال ظرفیت تولید آن به بیش از 16 میلیون قطعه جوجه در طول سال می رسد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: در حال حاضر نیاز جوجه یک ‌روزه مرغداری های استان از سایر استانهای کشور تامین می شود که با شروع به کار این واحد تولیدی، علاوه بر تامین جوجه یک روزه استان می توان شاهد تامین جوجه یک روزه استان های همجوار نیز بود.

سیستان و بلوچستان از 2 حوزه سیستان در شمال استان شامل شهرستان های زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز و بلوچستان در جنوب با شهرستان های خاش، ایرانشهر، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، چابهار و کنارک تشکیل شده است.


انتهای پیام /ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار