به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مصطفی قانعی دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری عصر امروز در مراسم اختتامیه چهارمین نمایشگاه زیست فناوری که در مصلای تهران برگزار شد اظهار کرد: با هوشمندی شورای عالی انقلاب فرهنگی زیست فناوری در اولویت الف قرار دارد و خوشبختانه این حوزه از سرعت رشد خوبی برخوردار است.
وی بیان کرد: بر طبق لایحه 96 بودجه 590 میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه در نظر گرفته که خوشبختانه ستاد توسعه زیست فناوری سه درصد این بودجه را در اختیار دارد.
وی ادامه داد: تعداد کل فارغالتحصیلان کشور 16 هزار نفر است که برای مسئله بیکاری حوزه زیست فناوری میتواند کمک بزرگی به جوانان کشورمان بکند.
قانعی عنوان کرد: رتبه علمی کشور در دنیا سیزدهم بوده و انتظار ما از تولید این است که بتوان اقتصاد دانشبنیان را شکوفا کنیم.
قانعی ادامه داد:در حوزه زیست فناوری 104 اختراع انجام شده و 146 میلیارد تومان تسهیلات اعطا شده است و خوشبختانه صندوق زیست فناوری در حوزه خطرپذیری با سرمایهای بالغ بر 8 میلیارد تومان ورود پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه با اصلاح قانون میتوان اقتصاد زیستی ایران را عوض کرد، افزود: با اصلاح قانون اقتصاد زیست فناوری جایگاه خود را در کشور پیدا میکند و خوشبختانه من باید بگویم که امروزه ستاد زیست فناوری در حدود 100 میلیارد تومان در حوزه دارو سرمایهگذاری کرده است.
قانعی یادآوری شد: ما قول دادهایم که زیست فناوری را در جهت بهبود معیشت خانواده ببریم و در این کار تا حدودی موفق عمل کردیم.
در ادامه مراسم جعفر محمدیان دبیر جشنواره گفت: در شناسایی استعدادها هدف اصلی این جشنواره بوده و تدوین شاخصهای ارزیابی و بارگذاری اطلاعات از جمله اقدامات انجام شده در این جشنواره است.
وی بیان کرد: در جشنواره امسال گروههای رقابتی در قالب شرکتهای برتر و فناور داشته و تعداد 78 مرکز رشد و همچنین 25 پارک فناوری و 30 مرکز پژوهشی در این جشنواره به انها فراخوان شده است.
وی یاآور شد: از میان 152 طرح ارسال شده به دبیرخانه تعداد 34 طرح مربوط به حوزه فناوری و 5 مرکز رشد بوده و همچنین تعداد 10 نفر جایزه زیست ایران را دریافت کردهاند.
انتهای پیام/