به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر فکر می کنید که طولانی ترین پروازهای امروزی در توان انسان است باید بدانید که باید تحمل خود را در این زمینه بالا ببرید زیرا پروازهای طولانی تری در راه هستند. با طراحی های جدید که سیستم سوختی هواپیماها را کارآمدتر و بهینه تر می کند و با توجه به افزایش تعداد مسافران هوایی و تلاش آن ها برای خرید زمان، مسابقه ی پروازهای بلندمدت تجاری برای مسافت های طولانی بیشتر نیز شده است. هواپیمایی قطر ایرویز سال گذشته اعلام کرده بود که با دریافت اولین فروند بوئینگ ۷۸۷ خود اولین پرواز لندن به بندر پرث خود را راه اندازی خواهد کرد. این سفر که مسافتی در حدود ۱۴٫۴۹۸ کیلومتر را در بر خواهد گرفت در مارس سال ۲۰۱۸ آغاز خواهد شد که اولین پرواز مستقیمی خواهد بود که استرالیا را به اروپا متصل خواهد نمود.
آلن جویس، مدیر عامل گروه پروازی کانتاس می گوید:” زمانی که کانتاس مسیر کانگورو را در سال ۱۹۴۷ به لندن باز کرد، این پرواز ۴ روز و ۹ توقف را در بر می گرفت. اکنون این مسیر از پرث تنها ۱۷ ساعت بدون توقف زمان خواهد برد”.
خطوط هواپیمایی دیگر نیز برای راه اندازی خطوط پروازی در مسیرهای طولانی شانه به شانه ی هم به پیش می روند و رقابت سختی بین آن ها در جریان است تا بیشترین فاصله را در کمترین زمان ممکن پوشش دهند. تا همین امروز نیز طولانی ترین زمان پروازی بدون توقف در جهان به عدد ۱۷ ساعت نزدیک شده است که به شدت برای مسافران خسته کننده است.
برای بدست آوردن این رکورد رقابت سختی در جریان است و خطوط هوایی امارات و قطر تلاش می کنند خط مستقیم پروازی دوبی-اوکلند و دوحه-اوکلند را راه اندازی کنند که طولانی ترین مسافت پروازی هوایی خواهند بود. در ماه مارس گذشته خطوط هوایی امارات ادعا کرد که رکورد طولانی ترین پرواز تجاری جهان را با کامل کردن مسیر ۱۴٫۲۰۰ کیلومتری به نیوزیلند سیتی به خود اختصاص داده است. قطر ایرویز نیز اعلام کرده که قصد دارد در سال ۲۰۱۷ خط پروازی مستقیم بین دوحه و اوکلند را راه اندازی نماید که حدود ۱۴٫۵۳۹ کیلومتر بوده و رکورد شرکت هواپیمایی امارات را خواهد شکست.
خطوط هوایی امارات با طی کردن مسافت بین دوبی در امارات متحده عربی و اوکلند در نیوزیلند با مسافت ۱۴٫۲۰۰ کیلومتر به صورت روزانه و با استفاده از هواپیمای بوئینگ ۷۷۷-۲۰۰ ال آر با ظرفیت ۲۶۶ مسافر توانست طولانی ترین زمان پرواز بدون توقف روزانه با ۱۶ ساعت و ۲۴ دقیقه در مسیر رفت و ۱۷ ساعت و ۱۵ دقیقه در مسیر برگشت به خود اختصاص دهد.
خطوط هوایی ایر ایندیا از مسیر اقیانوس آرام و نه مسیر قطبی معمول مسافران را از دهلی در این کشور به سان فرانسیسکو می رساند که ۱۵٫۱۴۰ کیلومتر مسافت را در بر گرفته و نسبت به مسیرهای قبلی به مقدار زیادی در هزینه ی سوخت صرفه جویی می کند. استفاده از این مسیر جدید همچنین باعث شده که بوئینگ های ۷۷۷ این کمپانی سرعت بیشتری داشته و زودتر به مقصد برسند. اما در برگشت مسیر قطبی اتخاذ شده و با افزایش مسافت ۱٫۰۰۰ مایلی پرواز طول آن به ۱۵٫۱۴۰ کیلومتر خواهد رسید.
قطر ایرویز در ماه فوریه امسال اولین پرواز مستقیم و بدون توقف خود را از شهر دوحه به اوکلند انجام داد که مسیری بالغ بر ۱۴٫۵۳۵ کیلومتر با استفاده از هواپیماهای بوئینگ ۷۷۷ انجام داد.
شاید فکر کنید که طولانی ترین مسافت پروازی داخلی به کشورهایی مانند روسیه، کانادا یا ایالات متحده تعلق دارد اما اشتباه می کنید. پرواز پاریس تا جزیره ی لا ریونیون که در شمال اقیانوس هند قرار دارد، توسط شرکت هواپیمایی ایر فرانس با توجه به شرایط جغرافیایی خاص کشور فرانسه با مسافت ۹٫۳۳۷ کیلومتر طولانی ترین مسیر پروازی داخلی در جهان به شمار می آید. در واقع این سفر از خاک اصلی این کشور به یکی از نقاط تحت سلطه ی این کشور در خارج از قلمرو اصلی آن انجام می شود.
این رکورد نیز در اختیار کشور فرانسه قرار دارد و پرواز پاریس تا پاپیت در تاهیتی از طریق لس آنجلس که مسافتی بالغ بر ۱۵٫۷۱۵ کیلومتر را در بر می گیرد طولانی ترین پرواز داخلی با توقف جهان به شمار می آید.
منبع:برترین ها
انتهای پیام/