به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ویتامین سی تاثیر زیادی در کاهش عوارض پس از شیمی درمانی دارد و بیماران بهتر مشکلات شیمی درمانی را تحمل می کنند.
ویتامین سی در بیشتر میوه ها از جمله پرتقال، نارنگی و گریپ فورت موجود است و به دلیل وجود آنتی اکسیدان، ضد سرطان است بوده و با سلول های سرطانی مبارزه می کند و از افزایش فشار خون و خشکی دهان در زمان رادیو ترابی و شیمی درمانی می کاهد.
ویتامین سی سبب شده طول عمر بیماران و کیفیت زندگی آنها افزایش یابد.
انتهای پیام/