آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه‌های حاوی ویتامین سی با سلول‌های سرطانی مبارزه می‌کند و به نوعی داروی ضدسرطان محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ویتامین سی تاثیر زیادی در کاهش عوارض پس از شیمی درمانی دارد و بیماران بهتر مشکلات شیمی درمانی را تحمل می کنند.

ویتامین سی در بیشتر میوه ها از جمله پرتقال، نارنگی و گریپ فورت موجود است و به دلیل وجود آنتی اکسیدان‌، ضد سرطان است بوده و با سلول های سرطانی مبارزه می کند و از افزایش فشار خون و خشکی دهان در زمان رادیو ترابی و شیمی درمانی می کاهد.

ویتامین سی سبب شده طول عمر بیماران و کیفیت زندگی آنها افزایش یابد.

 

تاثیر بسزای ویتامین سی بر کاهش عوارض شیمی درمانی

 

انتهای پیام/

 

فوائد باورنکردنی ویتامین سی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار