به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمید رئیسزاده عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دامپزشکی، اظهار کرد: در شهرستان شهرضا حدود 112 واحد فعال عرضه گوشت قرمز، 72 واحد عرضه گوشت سفید و 9 واحد عرضه تخم مرغ وجود دارد.
وی با اشاره به وجود 105 واحد رستوران و طباخی در شهرستان، افزود: کشتارگاه دام با ظرفیت 30 رأس دام سنگین و 400 رأس دام سبک، کشتارگاه طیور با ظرفیت 2 هزار قطعه کشتار در ساعت و 4 واحد سردخانه مواد پروتئینی و یک واحد بسته بندی تخم مرغ در شهرضا وجود دارد.
مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرضا با اشاره به وجود 4 ایستگاه جمعآوری شیر با ظرفیت جمعآوری 40 تن شیر در روز در شهرستان، گفت: از موفقیتهای شبکه دامپزشکی شهرضا پیگیری ایجاد اتاق پیش سرد برای کشتارگاه است که در پیشگیری از بیماریهایی نظیر تب کریمه کنگو بسیار مهم است.
وی با اشاره به اینکه 5 نفر دامپزشک از بخش خصوصی و 3 نفر تکنسین در این واحد مشغول به کار هستند، تأکید کرد: بازرسی و نظارت بر فرآوری عرضه گوشت قرمز در همه مراحل ورود به کشتارگاه، ذبح و انتقال به مراکز بستهبندی و گوشت فروشیها، نظارت بر فرآوری و عرضه گوشت سفید، تخم مرغ و شیر خام، در طول 24 ساعت همه ایام هفته انجام میشود.
رئیسزاده بیان کرد: هرگونه ورود و خروج مواد و خروج مواد غذایی اعم از گوشت سفید و قرمز تازه و منجمد باید با نظارت کامل شبکه دامپزشکی شهرستان انجام شود.
وی در پایان با اشاره به بازدید از پرنده فروشیهای سطح شهر، خاطر نشان کرد: با هدف ساماندهی این واحدها و پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان با همکاری شهرداری و اتاق اصناف بازدید انجام میشود.
انتهای پیام/م