مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان از معدوم‌سازی مواد غذایی فاسد در دهه نخست محرم در این استان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مهدی رفیعی  اظهار داشت: در دهه اول ماه محرم، سه هزار و ۱۲۰ مورد بازدید از مراکز عرضه، توزیع و تولید مواد غذایی در اصفهان صورت گرفت.

وی بیان داشت:‌ در این مدت از تمام خیمه‌ها، مراکز پخت غذای نذری و طبخ خرما و خرما فروشی و مراکز عرضه برنج و تهیه و غیره بازدید به عمل آمد.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان اعلام کرد:‌ همچنین در ۱۰ روز اول ماه محرم، یک هزار و ۸۲۴ مورد بازدید از مساجد انجام و نکات بهداشتی به مسئولان و هیئت امنای مساجد تذکر داده شد.

وی اظهار داشت: در این مدت هشت هزار و ۴۵۷ کیلوگرم مواد غذایی به خاطر کیفیت پایین و مشکوک به فساد معدوم شد.

رفیعی اعلام کرد: همچنین هفت هزار و ۶۹۴ کیلوگرم مواد غذایی که بهداشت و سلامت آنها مشکوک و لازم به توقیف و نمونه برداری بود، از سطح بازار جمع آوری شد.

وی بیان داشت:‌ همچنین در دهه اول ماه محرم ۱۵۲ مورد نمونه برداری انجام و به آزمایشگاه برای تعیین سطح کیفیت ارسال شد.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان از ۳۴۶ مورد شکایات مردمی از سطح کیفی نامناسب غذا در این مدت خبر داد و گفت: ۳۰۳ مورد پروند قضایی برای متخلفان در این مدت تشکیل شده است.

وی گفت: حدود ۱۴ مورد مرکز عرضه، تولید و توزیع غذا نیز در استان اصفهان پلمب شد.

رفیعی با اشاره به اینکه در این مدت با هیئت امنای مساجد به صورت گروهی و منطقه ای ۸۴ جلسه برگزار  شد، اضافه کرد: در هر جلسه بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر از مساجد مختلف حضور داشتند.

 

انتهای پیام/م

 

سه هزار و ۱۲۰ مورد بازدید از مراکز عرضه، توزیع و تولید مواد غذایی در اصفهان صورت گرفت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.