به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مهدی رفیعی اظهار داشت: در دهه اول ماه محرم، سه هزار و ۱۲۰ مورد بازدید از مراکز عرضه، توزیع و تولید مواد غذایی در اصفهان صورت گرفت.
وی بیان داشت: در این مدت از تمام خیمهها، مراکز پخت غذای نذری و طبخ خرما و خرما فروشی و مراکز عرضه برنج و تهیه و غیره بازدید به عمل آمد.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان اعلام کرد: همچنین در ۱۰ روز اول ماه محرم، یک هزار و ۸۲۴ مورد بازدید از مساجد انجام و نکات بهداشتی به مسئولان و هیئت امنای مساجد تذکر داده شد.
وی اظهار داشت: در این مدت هشت هزار و ۴۵۷ کیلوگرم مواد غذایی به خاطر کیفیت پایین و مشکوک به فساد معدوم شد.
رفیعی اعلام کرد: همچنین هفت هزار و ۶۹۴ کیلوگرم مواد غذایی که بهداشت و سلامت آنها مشکوک و لازم به توقیف و نمونه برداری بود، از سطح بازار جمع آوری شد.
وی بیان داشت: همچنین در دهه اول ماه محرم ۱۵۲ مورد نمونه برداری انجام و به آزمایشگاه برای تعیین سطح کیفیت ارسال شد.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان از ۳۴۶ مورد شکایات مردمی از سطح کیفی نامناسب غذا در این مدت خبر داد و گفت: ۳۰۳ مورد پروند قضایی برای متخلفان در این مدت تشکیل شده است.
وی گفت: حدود ۱۴ مورد مرکز عرضه، تولید و توزیع غذا نیز در استان اصفهان پلمب شد.
رفیعی با اشاره به اینکه در این مدت با هیئت امنای مساجد به صورت گروهی و منطقه ای ۸۴ جلسه برگزار شد، اضافه کرد: در هر جلسه بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر از مساجد مختلف حضور داشتند.
انتهای پیام/م