یک هزار و 680 تن گوشت قرمز در نیمه نخست سال جاری در شهرستان بجنورد تولید شد.

تولید بیش از 1600 تن گوشت در بجنورد به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ محمودآبادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بجنورد گفت: هم اکنون سرانه مصرف گوشت قرمز در این شهرستان به ازای هر فرد در سال، 15 کیلوگرم است.

وی افزود: شهرستان بجنورد 262 هزار و 462 راس دام سبک شامل بز، بزغاله، گوسفند و بره و 12546 راس دام سنگین شامل گاو و گوساله دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بجنورد گفت: سال گذشته دو هزار و  854 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید شد.

محمودآبادی توزیع 420 تن سبوس، 900 تن کنسانتره، 2200 پاکت سیمان و توزیع 170 شاخه ایرانیت به منظور بهسازی دامداری ها را از جمله اقدامات انجام شده این مدیریت در حمایت از دامداران شهرستان در شش ماهه نخست سال جاری عنوان کرد.

وی تصریح کرد: معرفی دامداران خسارت دیده از زلزله اردیبهشت ماه جهت دریافت تسهیلات با بهره 4 درصد به مبلغ کل 73432 میلیون ریال به صندوق کارآفرینی امید نیز از دیگر فعالیت های انجام شده در این مدت است.


انتهای پیام/

حمایت جهاد کشاورزی شهرستان بجنورد  از دامداران این شهرستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.