اهمیت مصرف ماهی در ایتالیا به حدی است که در منو تمام رستوران‌های این کشور غذا‌های دریایی دیده می‌شود.

علاقه زیاد ایتالیایی‌ها به خوردن ماهی + فیلمبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، خاصیت‌های فراوان غذایی ماهی، آن را به عنوان یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها برای ایتالیایی‌ها تبدیل کرده است؛ به گونه‌ای که بسیاری از ایتالیایی‌ها حتی پاستا را با ماهی و میگو می‌خورند.

اهمیت مصرف ماهی در این کشور به حدی است که در منو تمام رستوران‌ها در ایتالیا غذا‌های دریایی دیده می‌شود.

گفتنی است؛ هر سال در آب‌های ایتالیا نزدیک به ۲۰۰ هزار تن ماهی صید می‌شود که فقط تامین کننده بخشی از نیاز‌های مردم این کشور است. 

 

برای مشاهده فیلم اینجا کلیک کنید.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: ماهی ، ایتالیا ، رستوران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار