به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ محمدعلی فرهمندراد مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت : میانگین تولید گردو با توجه به ارزش ناخالص و قابل توجه آن در هر هکتار باغ بارور، 2 هزار و 700 کیلوگرم است.
وی با بیان اینکه 702 تن محصول گردو از باغهای نیشابور برداشت میشود ، گفت : سطح زیر کشت گردو در این شهرستان، 350 هکتار است که در مقایسه با سالهای قبل بهدلیل بروز سرمای دیررس بهاره و سرمازدگی بخشی از مناطق، گردوکاری کاهش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور افزود: ارقام گردوی این شهرستان بیشتر محلی است و زمان برداشت آن از اواسط شهریور ماه تا اوایل آبان ماه است .
فرهمندراد با اشاره به اینکه کرم خراط درختان گردو از آفتهای مهم درختان گردو است، گفت: از مهمترین کارهای جلوگیری از پیشرفت و گسترش این آفت ، رعایت اصول زراعی در تغذیه، آبیاری، هرس، معدوم کردن شاخههای آلوده و عدم انتقال چوبهای آلوده می باشد .
انتهای پیام //س.ح