به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ علی مبارکی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: این میزان تولید در نیمه نخست پارسال 4 هزار و 712 تن بوده است.
وی سرانه مصرف گوشت مرغ را به ازای هر نفر در سال 20 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: هم اکنون خراسان شمالی 87 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 2 میلیون و 87 هزار و 930 قطعه دارد.
مبارکی با اشاره به تولید هزار و 438 تن تخم مرغ در استان اظهار کرد: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 130 درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد:هم اکنون از تعداد کل واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان 70 واحد با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه فعال است.
انتهای پیام/آ