به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ عطیه رزازی کارشناس مسوول بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در شش سال گذشته سرانه مصرف تخم مرغ از ۱۶۰ به ۱۹۰ عدد در سال افزایش پیدا کرده است که این میزان مصرف باید به ۲۵۰ عدد برسد.
رزازی اضافه کرد: مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ، سه درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و چهار در صد نیاز انرژی یک زن بالغ را تامین میکند.
رزازی افزود: نیمی از کالری یک تخم مرغ از چربی تشکیل شده که در زرده آن است و یک تخم مرغ بزرگ بیش از ۵ گرم چربی دارد.
وی گفت: زرده تخم مرغ حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که این اسید های چرب در کاهش التهاب بدن، بیماریهای قلبی، سرطان و ورم مفاصل موثر است.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد: تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامینها و املاح ضروری است.
رزازی گفت : تخم مرغ کاملترین، ارزانترین و فراوانترین غذای پروتئین دار است که جایگاه ویژهای در تغذیه اقشار مختلف دارد.
انتهای پیام/