به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، صادق حقیقیپور، مدیرعامل شرکت آبفای خوزستان در نشستی تحت عنوان "هماندیشی در مسیر توسعه خوزستان" درخصوص برنامهای برای طرحهای آب و فاضلاب استان خوزستان گفت: باید در زمینههایی از جمله تصفیه و توزیع آب، دفع و جمعآوری فاضلاب و ذخیره آب برنامهای جامع تهیه و تدوین شود.
وی با بیان اینکه باید پیگیر این موضوع باشیم که در مصوبه 15 فروردین امسال منتج شود بیان داشت: پیگیر اخذ یک ردیف اجرایی برای مسجدسلیمان هستیم.
حقیقیپور به حرکت در جهت برطرف کردن مشکل فاضلاب مسجدسلیمان اشاره و تصریح کرد: در مدت زمان مدیریت بنده حدود 1 هزار میلیارد تومان اعتبار در جهت اجرای طرح آبرسانی غدیر شده هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت آبفای خوزستان اظهار داشت: همچنین در این زمینه 300 میلیارد تومان دیگر نیز تخصیص داده شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه در طول هر شبانه روز حدود یک میلیون و 200 هزار متر مکعب آب برای کلیه شهرهای خوزستان تولید میشود اذعان کرد: نیاز آب شرب تولیدی استان خوزستان 2 میلیون متر مکعب است و این رقم 10 درصد کل تولید آب شرب کشور میشود در حالی که جمعیت خوزستان 5 تا 6 درصد جمعیت کشور است.
صادق حقیقی پور در ادامه افزود: 71 درصد تولید آب خوزستان از منابع آب سطحی تامین میشود در حالی که متوسط تولید آب در کشور 80 درصد زیرزمینی و 20 درصد سطحی است.
وی با اشاره به روش تامین آب در آینده بیان کرد: در آینده قرار است بعد از اجرای طرح جامع انتقال آب از طریق سدهای کارون 3، کوثر، دز و کرخه تامین آب انجام دهیم و از این طریق تامین آب از 71 درصد به 100 درصد میرسد.
حقیقی پور با بیان اینکه تولید آب شرب در خوزستان بالای 1300 تومان هزینه دارد، گفت: در کل کشور یک متر مکعب به صورت متوسط 450 تومان به فروش میرسد.
وی اظهار کرد: همچنین در استان ما در 80 درصد شهرهایمان 60 درصد این قیمت را از مردم دریافت میشود.
انتهای پیام/گ