به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، غلامرضا قاسمی نائب رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران در همایش بزرگداشت روز جهانی غذا به تهیه بانک اطلاعاتی به صورت کتاب اشاره کرد و گفت: از اهداف انجمن با کمک رسانه ها، اصلاح و ارتقا تفکر عمومی نسبت به محصولات غذایی، تقویت فرهنگ تولیدگر، پیگیری نظام توزیع محصولات غذایی است.
وی یکی از راهکارهای حل مشکل مصرف کننده را کم کردن فاصله میان تولیدکننده و مصرف کننده برشمرد و افزود: این امر به صورت پایلوت در شهر آمل انجام شده و ما مستقیما کالاهای تولیدی را در یک فروشگاه در اختیار مردم قرار دادیم که مورد استقبال آنها قرار گرفت و برای موارد بیشتر با استانداری نیز صحبت شده است.
قاسمی ، با بیان اینکه سرلوحه کار ما کیفیت و سلامت است، گفت: صنعت غذا مستقیما با سفره مردم سروکار دارد و حساسیت موضوع هم به همین خاطر است.
نائب رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران با بیان اینکه این انجمن خود را محدود به یک یا دو شهرستان نکرده است، افزود: سعی کردیم با برگزاری جلساتی در خصوص کیفیت غذا در اکثر شهرهای مازندران، همه شهرستانهای استان را درگیر کنیم.
قاسمی، با اشاره به افزایش پدیده غذا هراسی در امروز، از جمله کارکردهای انجمن را آشنایی مردم با این امر دانست که چه غذا و با چه کیفیتی برای استفاده مهم تر و بهتر است.
انتهای پیام/ م