به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، باغداران شرکت کننده در این کارگاه آموزشی با روشهای نوین تغذیه ای در باغات آشنا شدند .
مجیدی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی در این کارگاه گفت: استفاده از روشهای اصولی در کشاورزی و مصرف صحیح کودهای شیمیایی و تعادل عناصر غذایی در خاک و درختان موجب دستیابی به کشاورزی پایدار و افزایش کیفیت محصول به ویژه سیب می شود.
شمس برهان رئیس اداره آموزش وترویج جهادکشاورزی مهاباد درباره اهداف برگزاری این کارگاه گفت : این دومین کارگاه آموزشی امسال قبل از فرارسیدن زمان برداشت سیب است و هدف ما آموزش کشاورزان برای افزایش بهره وری و ارتقای کیفیت محصولات است.
شمس برهان همچنین درباره میزان احتمالی برداشت سیب در مهاباد در سال جاری گفت : پیش بینی میشود امسال صد و ده هزار سیب از باغات مهاباد برداشت شود.
انتهای پیام/ع