به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ فرید محبی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: از این تعداد ،28 طرح احداثی و 35 طرح در زمینه مرمت است.
وی افزود: 18 میلیارد ریال زکات در 6 ماه گذشته از مردم و نیکوکاران این استان جمع آوری شده است.
محبی عنوان کرد: 50 درصد زکات جمع آوری شده در کهگیلویه و بویراحمد در زمینه امور معیشتی و رفع مشکلات محرومان و 50 درصد مابقی نیز برای فعالیتهای عمرانی و اجرای طرحهای عامالمنفعه از جمله مسجد، خانه عالم و غسالخانه هزینه میشود.
وی عنوان کرد: این در حالی است که کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد به اعضای ستاد زکات پیشنهاد داد که برای خدمت رسانی بهتر به محرومان ۶۰ درصد از زکات پرداختی مردم برای کمک به نیازمندان هزینه شود.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره)کهگیلویه و بویر احمد گفت که ۷۲۵ روستای استان شرایط پرداخت زکات دارند که از این تعداد فقط ۲۶۵ روستا به این وظیفه شرعی عمل میکنند.
وی تصریح کرد: هم اینک 533 عامل افتخاری و 31 مبلغ ترویج فرهنگ زکات با این نهاد همکاری دارند.
محبی با اشاره به برنامههای کمیته امداد برای ترویج فرهنگ زکات، گفت: سال گذشته چهارهمایش آموزشی، توجیهی و تبلیغی در شهرستانهای استان برگزار و 65 هزار پاکت فطریه در کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد.
یک هزار و 719 خانوار با جمعیتی افزون بر 70 هزار نفر مستمری بگیر کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند.
به سه هزار و 600 خانوار با جمعیت 12 هزار و 600 نفر نیز خدمات تک یا چند موردی در طول سال ارائه میشود.
75 درصد افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد روستایی، 23 درصد شهری و 2 درصد نیز عشایر است.
شهرستان لنده با 21 درصد و شهرستان گچساران نیز با سه درصد به ترتیب بیشترین و کمترین افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در کهگیلویه و بویراحمد را به خود اختصاص دادهاند.
انتهای پیام/ش