به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرگرد مهدی شکیب رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه اصالت سایتهای فروش بلیت اینترنتی بسیار مهم است، اظهار کرد: راه اندازی سایتهای جعلی و تقلبی یکی از مهمترین شگردهای مجرمانهای است که در ایام اربعین و سایر مناسبتها صورت میگیرد.
وی افزود: حساسیت زیاد، کمبود زمان و در نهایت دقت پایین کاربران در این ایام باعث به دام افتادن کاربران در هنگام خرید در «سایتهای جعلی و فیشینگ» میشود.
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ادامه داد: برخی از سودجویان و مجرمان سایبری به امید کمدقتی و سهلانگاری هموطنان اقدام به راهاندازی سایتهایی جعلی موسوم به «سایتهای فیشینگ» کرده و به دنبال سرقت اطلاعات مهم کاربران هستند و در نهایت از حسابهای بانکی کاربران برداشت غیرمجاز انجام میدهند.
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: زائران اباعبدالله الحسین (ع) هنگام پرداخت هزینه به صورت اینترنتی، نکات امنیتی را رعایت کرده و حتیالامکان از مکانهای عمومی مانند کافی نت ها برای ثبتنام و پرداخت اینترنتی هزینهها استفاده نکنند.
سرگرد شکیب با بیان اینکه برخی تبلیغات که در فضای مجازی با عناوین سفر سریع، بدون ویزا و ارزان برای اربعین منتشر میشود، بهمنظور کلاه برداری از افراد است، به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان فریب اینگونه تبلیغات در فضای مجازی را نخورند و از ثبت نام در این سایتها خودداری کنند.
وی با بیان اینکه مجرمان با طراحی سایتهایی شبیه به سایتهای اصلی که درگاههای بانکی جعلی دارند اقدام به سرقت اطلاعات کارتبانکی افراد میکنند، ادامه داد: کاربران در هنگام خرید به سایت اصلی وارد شوند و برای این کار بهجای جستجو در موتورهای جستجو مثل «گوگل یا یاهو» وغیره بهتر است خود اسم سایت را در نوار آدرس صفحه اینترنتی وارد کرده و از سایتهایی که نماد اعتماد الکترونیک دارند خرید کنند.
شکیب ادامه داد: سازمان هواپیمایی هرگونه فروش بلیت الکترونیکی و اینترنتی به مقصد نجف برای ایام اربعین را ممنوع اعلام کرده است و ارائه و فروش بلیت در مسیر مذکور، در روزهای 13 تا 22 آبان ماه سال جاری صرفا توسط شرکتهای هواپیمایی و نمایندگان فروش این شرکتها انجام شود.
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به منظور آگاهی بیشتر زائران اربعین و پیشگیری از وقوع جرایم سایبری و ایجاد مشکل برای هموطنان، توصیه کرد: از اتصال به دستگاههای وای فای ناشناس در طول سفر خودداری کرده و در پایان استفاده از اینترنت، به غیرفعال کردن وای فای تلفن همراه اقدام کنند.
وی تصریح کرد: از ذخیره اطلاعات مهم بانکی بر روی حافظههای تجهیزات هوشمند که در طول مسیر همراهتان است بپرهیزید و اطلاعات شخصی و محرمانه خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.
انتهای پیام/