رییس اتحادیه سازندگان درب و پنجره گفت: بازار درب و پنجره با کساد روبه رو بوده و هر روز به شمار واحدهای تعطیل نیز افزود می شود.
محمد یوسف نام آور رییس اتحادیه سازندگان درب و پنجره، سازه های فلزی و جوشکاری در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت بازار درب و پنجره اظهار کرد: حدود چهار سال است که بازار با کساد روبه رو بوده و روز به روز شرایط رو به وخامت می رود، به طوریکه بخش زیادی از افراد را با مشکلات جدی رو به رو ساخته است.
رییس اتحادیه سازندگان درب و پنجره گفت: علت اصلی قرارگیری بازار در شرایط رکود به سبب کاهش میزان ساخت و ساز در کشور بوده و در صورت به راه افتادن این چرخه، به دنبال آن بیش از 2500 دسته شغل فعال خواهد شد.
وی بیان کرد: 2 شهرک صنعتی، یکی در منطقه چهاردانگه و دیگری در خاوران قرار دارند، که اکنون با کمتر از 20 درصد ظرفیت خود، به فعالیت می پردازند که البته بخش زیادی از این واحدها که تولیدکننده بوده در آستانه تعطیلی قرار دارند.
نام آور با بیان اینکه واردات این اقلام تاثیری بر افزایش شدت رکود بر بازار نداشته تصریح کرد: تعداد اندکی از تولیدکنندگان در این صنف به سبب بالا بودن هزینه های تولید، توان رقابت در بازارهای جهانی را با نمونه های خارجی خود ندارند، البته برخی مشکلات دیگر نظیر نوسانات بازار ارز هم بی تاثیر نبوده است.
رییس اتحادیه سازندگان درب و پنجره، سازه های فلزی و جوشکاری با اشاره بر دیگر مشکلات گفت: مطالبات سنگین بانک از تولیدکنندگان و صنعتگران در این صنف موجب شد تا افراد را تنها با تعطیلی واحدهایشان رو به رو سازد و باید این واقعیت را پذیرفت که این صنف در شرایط انقراض قرار گرفته است.
نام آور در خاتمه تاکید کرد: اگر دولت تسهیلاتی با سود اندک به سازندگان اعطا کند، روند ساخت و ساز در کشور قوت خواهد گرفت و به دنبال آن بازار مصالح ساختمانی و دیگر صنوف شرایط بهتری پیدا خواهند کرد.
انتهای پیام/