به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، صادق قادری در این نشست شورای آرد و نان با اشاره به افزایش بازرسی ها از 1074 عدد در سال 95 به 1589 عدد در سال 96 اظهار کرد: خوشبختانه با افزایش بازرسی ها و تغییر ساعات بازرسی شاهد بهبود کیفیت نان در سال جاری بوده ایم.
وی افزود: در سال گذشته 12 مورد شکایت صورت گرفته بود و در سال جاری این تعداد به 8 مورد کاهش یافته است و دلیل آن افزایش رقابت برای تولید نان با کیفیت و جذب مشتری می باشد.
رئیس اتحادیه نانوایی های شهرستان مهاباد نیز با اشاره به 296 واحد نانوایی دارای پروانه کسب در شهرستان مهاباد اظهار کرد: تعداد نانوایی های فاقد پروانه در سال گذشته 79 مورد بوده که تا پایان شهریور امسال به 17 مورد کاهش یافته است و تعداد باقی مانده نیز در حال اقدام برای صدور پروانه هستند.
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان مهاباد نیز از انتخاب 10 نانوایی برتر این شهرستان به عنوان نانوایی برتر از لحاظ بهداشتی و کیفیت خبر داد و گفت: در بازرسی های صورت گرفته این نانوایی ها با موفقیت 12 آیتم بهداشتی و 8 آیتم دیگر مربوط به دستگاههای دیگر پشت سر گذاشته اند.
قاسم امینی در بخشی دیگر از سخنانش به موارد بهداشتی و سلامتی در نانوایی ها اشاره کرد و گفت: خوشبختانه موارد نگران کننده ای در بازرسی ها مشاهده نشده اما در بیشتر نانوایی های این شهرستان میزان نمک مورد استفاده در پخت نان از میانگین استاندارد بالاتر بوده که با تجهیز بازرسی به دستگاههای شور سنجی و کنترل، درصدد کاهش میزان نمک در پخت نان می باشیم.
انتهای پیام/ع