معاون توسعه مدیریت ، منابع و امور استان های وزارت صنعت گفت: 22 هزار واحد صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل در کشور به چرخه تولید بازگشتند.

بازگشت 22 هزار واحد صنعتی نیمه تعطیل در کشور به چرخه تولید به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛  محمد رضا فیاض معاون توسعه مدیریت ،منابع و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت در رشت گفت: در قانون ششم توسعه 40 درصد ایجاد اشتغال برعهده وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت است.

وی افزود: امسال به  22 هزار واحد کوچک و متوسط صنعتی که مشکلات منابع مالی داشتند و در آستانه تعطیلی بودند کمک شد تا فعال بمانند.

معاون توسعه مدیریت ،منابع و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه محرومیت گیلان در بخش صنعت ناشی از تفکر کشاورزی بودن این استان است افزود: حضور سالانه میلیون ها گردشگر در گیلان یک نعمت بی بدیل است که مسئولان استان باید این نعمت را در جهت جذب سرمایه گذاران به یک فرصت تبدیل کنند .

محمد رضا فیاض اعلام کرد: این استان نیازمند ایجاد صنایع بزرگ است که این امر باید در اولویت کاری مسوولان سازمان صنعت ، معدن و تجارت قرار گیرد.وی همچنین نظارت بر طرح های اجرا شده و در دست اجرا ، پشتیبانی از واحدهای صنعتی و حمایت از سرمایه گذاران را از ماموریت اصلی رییس جدید سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان اعلام کرد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان نیز گفت: فعالان صنعت استان با وجود کمبودهای مالی با همت مضاعف در جهت گردش چرخه اقتصادی تلاش می کنند که جای قدردانی دارد.

محمد احمدی پور ارائه برنامه جامع و منسجم را لازمه توسعه همه جانبه بخش صنعت در گیلان دانست و افزود: صنعت و کشاورزی جدا از هم نیست بلکه این 2 عامل مهم می تواند در جهت هم افزایی زمینه های اشتغال پایدار را فراهم کند.

مهرداد لاهوتی نماینده شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی نیز با انتقاد از اینکه در سال های گذشته مدیران کشوری به گیلان به عنوان استانی کشاورزی و گردشگری نگاه می کردند گفت: این امر سبب عقب ماندگی گیلان در بخش صنعتی و افزایش بیکاری در این استان شده  که راه اندازی صنایع بزرگی نظیر پتروشیمی می تواند این مشکل را رفع کند.

وی با اشاره به اینکه گیلان 2 هزار و 600 واحد صنعتی دارد افزود: اکثر واحدها با 20 تا 30 درصد ظرفیت در حال فعالیت اند ودر 4 ماهه نخست امسال واردات 25 درصد افزایش و صادرات نیز 15 درصد کاهش یافت که این روند مطلوب نیست.

منوچهر جمالی نماینده شهرستان رودبار در خانه ملت نیزبا بیان اینکه همه مسوولان و نمایندگان باید برای توسعه صنعت گیلان به مدیریت جدید کمک کنند گفت:برای اینکه به تراز واقعی در مسیر توسعه برسیم باید با تعامل و مشارکت بیشتر زمینه های حضور سرمایه گذاران را در گیلان فراهم کنیم.

محمد صادق حسنی یکی از نمایندگان شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی هم بیکاری را معضل اصلی استان دانست و گفت: اگرچه سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با تمام توان در حال کار کردن است اما برای برون رفت از مشکلات پیش روی  و کمک به صاحبان صنایع باید جلوی واردات را گرفت.

در ادامه این مراسم محمد آراسته سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با ارایه گزارشی از عملکرد این سازمان گفت: گیلان در بخش رفع موانع تولید رتبه سوم و در خصوص پرداخت تسهیلات رتبه چهارم کشور را دارد.

فرهاد دلق پوش رییس جدید سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان هم با اشاره به مرزی بودن این استان گفت: بالندگی و توسعه صنعت استان در همکاری و همفکری همه دست اندرکاران این عرصه است.پورعلی رییس خانه صنعت، معدن و تجارت گیلان هم به نمایندگی از بخش خصوصی در این مراسم لازمه ایجاد اشتغال را توجه به زیرساخت ها و حمایت از بخش خصوصی دانست.

در پایان این مراسم ضمن تجلیل از خدمات محمد آراسته سرپرست سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان ، فرهاد دلق پوش به عنوان رییس جدید این سازمان معرفی شد.

 

انتهای پیام/م.ع

 

فعال شدن 22 هزار واحد صنعتی نیمه تعطیل در کشور

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.