سوالاتی که کاربران باشگاه خبرنگاران جوان در قسمت کلینیک آنلاین مطرح کرده‌اند توسط فوق تخصص بیماری‌های عفونی پاسخ داده شد.

پاسخ سوالات خود در زمینه «بیماری سرماخوردگی و آنفلوآنزا» را در اینجا بخوانیدبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پاسخ سوالاتی که کاربران باشگاه خبرنگاران در قسمت «کلینیک آنلاین» مطرح کرده بودند، منتشر شد.

شما هم می‌توانید با مراجعه به کلینیک باشگاه خبرنگاران و طرح سوالات خود، پاسخ را از پزشکان مربوطه دریافت کنید.

مسعود مردانی، فوق تخصص بیماری‌های عفونی سوالات شما در زمینه «بیماری سرماخوردگی و آنفلوآنزا» پاسخ داد.

آیا واکسن آنفولانزا با واکسن سرما خوردگی متفاوت است؟

مردانی اظهار کرد: واکسن سرما خوردگی وجود ندارد، واکسن آنفولانزا از بروز عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی به میزان چشمگیری جلوگیری می‌کند.

منشا گلودرد چیست؟

وی بیان کرد: گلو درد علل متفاوتی دارد، اما شایع‌ترین علت گلودرد در کودکان 5 تا 15 ساله ناشی از ویروس استرپتوکوک فارنژیت است، مبتلایان به گلودرد باید از بوسیدن، دست دادن و در آغوش گرفتن دیگران خودداری ، همچنین دانش آموزان دچار گلودرد باید تا به دست آوردن بهبود کامل از رفتن به مدرسه پرهیز کنند.

کدام واکسن آنفولانزا معتبر است؟

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: افراد باید از واکسن آنفولانزای سازمان مورد تایید وزارت بهداشت، FDA، سازمان بهداشت جهانی و واکسن‌های مجوز دار وزارت بهداشت استفاده کنند.

چه کسانی  واکسن آنفولانزا را تزریق کنند؟

مردانی تصریح کرد: افراد مسن بالای 60 سال اشخاصی که کورتون با دوز بالا مصرف می‌کنند، کودکان 6 ماه تا 6  ساله و زنان باردار حتما واکسن آنفولانزا را تزریق کنند، همچنین تزریق این واکسن برای مبتلایان به نارسایی کلیوی، دیابت، بیماری‌های ریوی مانند آسم و برونشیت مزمن، قلبی و عروقی و افرادی که پیوند انجام داده‌اند مانند پیوند مغز و استخوان ضروری است، مبتلایان به بیماری‌های بد خیم مانند سرطان، ایدز (ویروس اچ ای وی مثبت) و کارکنان پزشکی نیز باید واکسن آنفولانزا را تزریق کنند.

آیا تزریق واکسن آنفولانزا خطری دارد؟

وی اظهار کرد: واکسن آنفولانزا را تمامی افراد از سن 6 ماهگی تا 100 سالگی می‌توانند تزریق کنند و این واکسن هیچ خطری برای افراد ندارد، درد موضعی و التهاب در محل تزریق کاملا طبیعی است که با استفاده از کمپرس یخ و با گذشت زمان به مرور برطرف می‌شود.

آبریزش بینی و خلط  گلوی مزمن ناشی از چیست؟

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی، گفت: افرادی که دچار آبریزش بینی و خلط گلوی مزمن و طولانی مدت هستند باید به متخصص گوش، حلق و بینی یا آلرژی مراجعه کنند تا در صورت نیاز از سینوس‌های آنها عکس برداری شود.

آیا تزریق واکسن آنفولانزا در زمان بیماری مجاز است؟

مردانی تصریح کرد: افراد بیمار باید پس از به دست آوردن بهبود کامل واکسن آنفولانزا را تزریق کنند، زیرا در زمان بیماری قسمتی از واکنش‌های دفاعی بدن صرف مبارزه با ویروس می‌شود.

مناسب ترین زمان برای تزریق واکسن آنفولانزا

وی عنوان کرد: بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفولانزا نیمه دوم مهر و اوایل آبان ماه است.

درمان آبریزش بینی در کودکان

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی، گفت: برای درمان آبریزش بینی در کودکان اغلب از داروهای ضد سرماخوردگی استفاده می‌شود، از آنجایی که بیشترین علت مقاومت میکروبی تجویز نا به جای آنتی بیوتیک در عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی است، برای درمان سرماخوردگی در کودکان اغلب آنتی بیوتیک تجویز نمی‌شود.

آیا شخصی که دفع پروتئین دارد می‌تواند از داروهای ضد سرماخوردگی استفاده کند؟

مردانی یادآور شد: افراد دچار دفع پروتئین می‌توانند از داروهای ضد سرماخوردگی استفاده کنند، اما برای رفع مشکل دفع پروتئین باید به فوق تخصص کلیه (نفرولوژی) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مقداد
۰۸:۴۲ ۲۴ مهر ۱۳۹۶
هر كس روزي حدود 20 عدد سياه دانه بخورد هرگز به بيماري هاي سخت عفوني از قبيل آنفلوآنزا و سرماخودرگي هاي سخت دچار نخواهد شد. به همين راحتي...
بر روي هزاران نفر امتحان شده البته شبكه تبليغاتي ندارد كه در بوق و كرنا كند به همين دليل كسي نمي داند.
كساني كه در صدد مخافت هستند بهتر است به جاي مخالفت امتحان كنند...
يا علي مدد
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۳۶ ۲۳ مهر ۱۳۹۶
در بروشر واگسن انفلونزا نوشته که کودکانی که اولین بار می زنند باید چند هفته دیگر دوباره بزنند ای گفته چقدر صحت دارد با تشکر
آخرین اخبار