به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رسولیان رئیس هفدهمین همایش پیاپی سالانه انجمن علمی پزشکان ایران در سی و چهارمین کنگره سالیانه انجمن علمی روان پزشکان ایران که صبح امروز در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد برگزار شد، اظهار کرد: علاوه بر بهداشت و درمان، سلامت روان نقش اساسی در توسعه کشور دارد سلامت روان از جمله مسائل کلیدی و تاثیرگذار در بهبود وضع اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور است.
وی بیان کرد: در این همایش علاوه بر مباحث علمی اختلالات روانی بر مسائل اجتماعی موثر در بروز بیماریها توجه ویژهای شده است اگر مسائل اجتماعی به خوبی کنترل نشوند، میزان اختلالات روانی مانند افسردگی افزایش پیدا میکند.
رئیس هفدهمین همایش پیاپی سالانه انجمن علمی پزشکان ایران، افزود: عوامل اجتماعی، فردی و حتی فیولوژیکی در بروز اختلالات روانی مانند افسردگی موثر هستند. میزان شیوع اختلال افسردگی در سالهای اخیر تغییر چندانی نداشته است و به طور کلی حدود 20 درصد از افراد جامعه مبتلا به اختلالات روانی هستند به عبارتی از هر 5 نفر یک نفر نیاز به مراقبت ویژه سلامت روان دارد.
لزوم آموزش مهارتهای کنترل استرس و اضطراب به افراد جامعه
رسولیان تاکید کرد: امروزه با توجه به تغییر الگوهای رفتاری در سرگرمیهای افراد، راهکارهای درمانی نیز تغییر پیدا کردهاند و انعطاف پذیر شدهاند بحران کاری در شهرهای بزرگ ارتباط مستقیمی با اختلالات روانی دارد به طوری که در پی صنعتی شدن جوامع میزان شیوع استرس و اضطراب در بین افراد بیشتر شده است، بنابراین اشخاص باید مهارتهای لازم را مدیریت استرس و اضطراب به خوبی فرا بگیرند.
انتهای پیام/