به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ؛حجتالاسلاموالمسلمین حسینی، رئیس دانشگاه مجازی المصطفی صبح امروز در همایش بینالمللی ظرفیت شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزشهای دینی که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به اینکه دانشگاه مجازی المصطفی بهعنوان نمادی علمی، فرهنگی و بینالمللی در جهان اسلام شناخته میشود، اظهار داشت: دانشگاه مجازی المصطفی در راستای تبیین معارف اسلامی تأسیسشده و به فناوریهای مجازی فرصت یادگیری علوم اسلامی را از سراسر جهان بدون محدودیت مذهب فراهم میکند.
وی با بیان اینکه رشتههای کوتاهمدت در دانشگاه مجازی المصطفی ارائه میشود، افزود: دانشگاه مجازی المصطفی علاوه بر آموزش علوم انسانی اسلامی به هفت زبان زنده دنیا، متناسب با نیازهای مخاطب نیز رشتههای متنوعی را ارائه میدهد.
رئیس دانشگاه مجازی المصطفی به آموزش زبان فارسی در کنار دیگر رشتهها به دانشجویان غیر ایرانی اشاره و خاطرنشان کرد: دانشگاه مجازی المصطفی با بیش از ده سال سابقه در فضای مجازی اکنون توانسته از 90 کشور دانشجو داشته باشد.
وی ارائه علوم اسلامی به هفت زبان زنده دنیا را مدنظر قرار داد و تصریح کرد: استفاده از وب و سیستمهای موبایلی بهصورت تعاملی در دانشگاه مجازی المصطفی برای دانشجویان انجام میگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی ابراز کرد: در سالهای گذشته دانشجویان برای یادگیری علم متحمل مشقتهای فراوانی میشدند اما اکنون با وجود فضای مجازی بدون صرف زمان و هزینه به یادگیری علم میپردازند.
رئیس دانشگاه مجازی المصطفی خاطرنشان کرد: هرچند بهرهبرداری از فضای مجازی دیدگاههای گوناگون وجود دارد اما تأکید دین اسلام بر ارزشمندی علوم اسلامی است و بهنوعی هیچ تردیدی را در ضرورت استفاده مؤثر از فناوری نوین برای گسترش علوم باقی نمیگذارد، ازاینرو دانشگاه مجازی المصطفی تلاش خود را برای آموزش دین به کار گرفته است.
انتهای پیام/ش