در مراسمی با حضور مسولان استانی و شهرستانی هفتمین جشنواره شکرگزاری برداشت انگور هزاوه آغاز به کارکرد.

آغاز به کار جشنواره انگور هزاوهبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ در مراسمی با حضور استاندار مرکزی ، مقدسی و کریمی نمایندگان مردم اراک،خنداب و کمیجان درمجلس و مسولان استانی و شهرستانی هفتمین جشنواره  شکرگزاری برداشت انگور هزاوه آغاز به کارکرد.

در این جشنواره و تولید کنندگان انگور و محصولات جانبی رادر قالب نمایشگاهی در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

تولیدکنندگان در ۴۰ غرفه این نمایشگاه محصولات را ارائه می‌کنند و نمایشگاه تا ۴ آبان همه روزه از ساعت ۹ تا ۱۷ اماده بازدید علاقمندان است.

سید محمد حسینی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: این جشنواره با همکاری اهالی روستای هزاوه در محل آستان مقدس امامزاده سلطان احمد درحال برگزاریست.

حسینی با بیان اینکه هرساله مردم سراسر استان مرکزی و بسیاری از گردشگران کشور برای شرکت در این جشنواره به روستای هزاوه سفر می‌کنند افزود: پیش‌بینی می‌شود استقبال  خوبی از این جشنواره شود.

انگور، شیره انگور، باسلوق، شربت انگورو ترخینه مهم‌ترین تولیدات هزاوه و از سوغات مهم شهرستان اراک هستند.


انتهای پیام / ج

برگزاری جشنواره شکرگزاری برداشت انگور هزاوه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.