به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،سید رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: کشت فلفل دلمه ای در 3 هزار و 800 هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان آغاز شد .
وی پیش بینی کرد امسال 89 هزار تن محصول در استان برداشت شود که 5 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است .
سید رضا امیری زاده عملیات به زارعی و بهره گیری از نشاء مرغوب را علت افزایش برداشت محصول فلفل دلمه ای در استان عنوان کرد .
وی افزود : شهرستان های بندرعباس ، رودان و میناب مهم ترین مناطق کشت فلفل دلمه ای در استان است .
هرمزگان رتبه دوم برداشت محصول فلفل دلمه ای در کشور دارد .
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : محصول برداشت شده علاوه بر تامین بازار داخلی به کشورهای آسیای میانه ، روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود .
کشت فلفل دلمه ای تا پایان آبان ادامه دارد.
فصل برداشت فلفل دلمه ای در هرمزگان از آذر آغاز می شود و تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
فلفل دلمه ای حاوی میزان زیادی املاح ، مواد معدنی، آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم و زینک است .
انتهای پیام/ز