به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،همه ما به دنبال ورزیدگی و وزن مناسب خود هستیم. همه ما می خواهیم غذاهای خوشمزه را بدون نگرانی بخوریم. و همه ما و به ویژه خانمها سعی میکنیم تا وزن خود را کاهش داده تا بتوانند لباسهای دلخواه خود را بپوشیم.
این رویای همه ماست و سایت «Bold Sky» راه حلی معجزهآسا برای تحقق رویای ما را معرفی کرده است.
این راز در خوردن قارچ نهفته است که خواص بسیاری دارد.
تحقیقات جدید نشان میدهد که اضافه کردن قارچ به صبحانه خواص بسیاری برای وزن و شادابی شما دارد. قارچ شما را سیر میکند و جلوی خوردن مواد غذایی با کالری بالا را میگیرد.
پروفسور جون سالوین، از دانشگاه مینهسوتا میگوید خواص متعددی در جایگزین کردن گوشت با قارچ وجود دارد، زیرا قارچ دارای پروتئین بالایی است.
این تحقیق ۱۰ روز طول کشیده که طی آن تفاوت ناشی از خوردن گوشت و قارچ بررسی شده است. این تحقیق نشان میدهد که ۲۸ گرم گوشت معادل ۲۲۶ گرم قارچ از نظر میزان پروتئین است.
پژوهشگران میگویند که خوردن قارچ همراه با صبحانه شما را سیر میکند و بعد از اتمام غذا به سرعت گرسنه نمیشوید.
اما این همه داستان نیست و خواص متعدد دیگری هم برای بدن دارد:
ایمنی بدن
قارچ مادهای دارد که دستگاه ایمنی بدن را تقویت میکند و در مقابل عفونت و میکربها مقاومت را بالا میبرد. به همین دلیل برای تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه میشود که قارچ بخورید.
جلوگیری از کلسترول زیانآور
قارج فیبر زیاد و کاربوهیدرات کمی دارد، ۲ عاملی که مانع تشکیل کلسترول زیان آور میشود. پروتئین قارچ برای درمان بیماریهای قلبی مفید است.
حفاظت در مقابل دیابت
قارچ انسولین طبیعی دارد و همراه با آنزیمهای دیگر موجود در قارچ، قند غذایی که میخوریم شکسته میشود و به همین دلیل قارچ برای بیماران دیابتی مفید است.
کاهش فشار خون
قارچ مقدار زیادی پتاسیم دارد که برای کاهش فشارهای روحی مفید است و رگهای خونی را آرام میکند و فشار خون را کاهش میدهد.
تقویت استخوانها
قارچ مقدار زیادی کلیسیم دارد که از استخوانهای شما حفاظت میکند. خوردن مرتب قارچ جلوی پوکی استخوان به ویژه در زنان را میگیرد.
منبع:العربیه
انتهای پیام/