وی افزود: ما برای سرعت در اجرای عملیات خاکی همچون تسطیح لیزری، احداث جاده های دسترسی به قطعات اراضی و احداث شبکه های آبیاری و زهکشی در شالیزارهای شمال کشور به دنبال سرمایه های خارجی هستیم و قصد داریم از محل فاینانس چین حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان جذب کنیم.
به گفته عظیمی تا اردیبهشت سال آینده پیش بینی می شود که نزدیک ۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال کشور تجهیز و نوسازی شوند.
این مقام مسوول ادامه داد: امسال برای اجرای این طرح در استان های مازندران، گیلان و گلستان ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از منابع ملی پیش بینی شده است.
مجری طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری شمال کشور با بیان اینکه اعتبارات ملی از نیمه دوم امسال تخصیص می یابد، اذعان داشت: سهم استان مازندران از این اعتبار ملی را ۵ میلیارد تومان و گلستان را ۸۰۰ میلیون عنوان و تصریح کرد: مابقی این اعتبارات ملی به استان گیلان تعلق می گیرد.
وی با اشاره به اینکه طی سه سال اخیر از محل اعتبارات ملی ۱۴ هزار و ۴۰۰ هکتار در اراضی شالیزاری شمال کشور عملیات اجرایی داشته ایم، تصریح کرد: حفظ کاربری اراضی کشاورزی، صرفه جویی ۲۵ درصدی در مصرف آب، کاهش سختی کار و اجرای عملیات مکانیزاسیون در اراضی و کاهش ۲۰ درصدی ضایعات محصولات را از مزیت های اجرای طرح تجهیز و نوسازی شالیزارهای شمال کشور برشمرد.
انتهای پیام/