به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از همدان: احمد باقری مدیر جهاد کشاورزی نهاوند اظهار داشت: سطح زیر کشت این محصول پاییزی در شهرستان نهاوند ۶۰ هکتار بود که به طور میانگین از هر هکتار ۳۰ تن برداشت میشود.
وی گفت: این محصول خاصیت طبی و خوراکی دارد که در فصل زمستان و پاییز در بیشتر مناطق سرد سیر کشور از آن استفاده میشود
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند افزود: این کشت کم آب بر است و بیشتر در مناطق کم آب استفاده میشود و امسال ۵۰۰ هکتار از مزارع نهاوند به کشت انواع صیفی جات اختصاص یافت که ۲۵ هزار تن محصولات مختلف مانند خیار گوجه بادمجان فلفل و لوبیای خوراکی از آنها برداشت و روانه بازار شد.
انتهای پیام/ز