پلیس فتا به صورت رسمی اعلام کرد که در طرح بین المللی پانجیا 10 مشارکت خواهد داشت.

مشارکت جدی پلیس فتا در اجرای طرح بین المللی پانجیا 10به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات كشور گفت: عملیات بین‌المللی پانجیا10 با شرکت پلیس کشورهای مختلف در سراسر دنیا انجام و با دستگیری ده‌ها متهم، هزاران قلم داروی قاچاق و تقلبی به ارزش51 میلیون دلار کشف شد.

پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سردار سید کمال هادیانفر در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا با بیان اینکه عملیات پانجیا كه هر ساله توسط پلیس كشورهای مختلف دنیا و با هدف جلوگیری از فروش اینترنتی داروهای قاچاق، تقلبی و غیراستاندارد صورت می‌گیرد، اظهار کرد: امسال عملیات پانجیا با مشاركت 123كشور و با عنوان پانجیا 10انجام شد كه پلیس فتای ناجا نیز در آن حضور عملیاتی جدی داشت.

وی با بیان اینکه فروش اینترنتی دارو‌های قاچاق، غیر مجاز و تقلبی آنلاین یکی از جرایم مهم در جهان می‌باشد، گفت: از این رو طرح مبارزه با داروهای غیرمجاز و تقلبی از سال 2008 به صورت پلیس جهانی با هماهنگی سازمان اینترپل در قالب طرح"پانجیا" انجام می‌شود و در شهریور ماه سال جاری نیز طرح پانجیا 10 با مشارکت 123 کشور عضو سازمان اینترپل از جمله پلیس سایبری جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با فروش داروهای تقلبی و غیر مجاز در فضای سایبر انجام شد.

به گفته سردار هادیانفر هدف از انجام عملیات پانجیا، کشف محصولات تقلبی و غیر مجاز، مسدود نمودن وب سایت‌های متخلف، جلوگیری از فعالیت تجاری غیر قانونی آنان، افزایش آگاهی عمومی از خطرات خرید و مصرف محصولات دارویی و پزشکی از وب سایت‌های غیر قانونی، شناسایی تولید و توزیع کنندگان محصولات دارویی تقلبی و غیر قانونی و شناسایی شبکه‌های جنایی فعال در این حوزه و همچنین ارتقای همکاری‌های بین‌المللی در خصوص مبارزه با فروش آنلاین داروهای غیر مجاز و تقلبی است زیرا فروش داروهای تقلبی و فاسد در اینترنت مستقیماً سلامت افراد جامعه را به خطر می اندازد.

رئیس پلیس فتا درباره ابعاد بین‌المللی این عملیات گفت: بخش اعظم این عملیات تمركز بر فروش داروهای مخدر از طریق اینترنت بود كه به انسداد 3500 وب سایت فروش و تبلیغ مواد دارویی جعلی و غیر مجاز كردن منجر شد. در این عملیات 715000 بسته دارویی در سراسر جهان بررسی و تفتیش گردید که به دستگیری 400 نفر در سراسر جهان و توقیف داروهای تقلبی و غیرمجاز به ارزش 51 میلیون دلار منجر گردید.

سردار هادیانفر ادامه داد: پلیس فتا نیز همگام با پلیس سایر کشورها در این عملیات جهانی مشارکت نمود و 122 وب سایت را مورد پیجویی قرار داد بیش از 380000 قلم دارو و تجهیزات پزشکی کشف و توقیف گردید که در این رابطه 120 نفر شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند. به گفته وی ارزش ریالی داروها و تجهیزات پزشکی جعلی و غیرقانونی کشف شده توسط پلیس فتا بالغ بر 26 میلیارد ریال بود.

سردار هادیانفر با هشدار به هموطنان گفت: چرخه تولید و عرضه دارو در تمام كشور‌های دنیا با ظرافت و حساسیت بسیار بالایی توسط وزارت بهداشت و سایر سازمان‌های مرتبط اداره می‌شود. در كشور ما نیز هرگونه عرضه دارو و تبلیغ و خرید و فروش آن از بستر اینترنت در حال حاضر غیرقانونی است.

این مقام عالی انتظامی ادامه داد: با توجه به اینكه سلامت افراد جامعه برای تمامی دستگاه‌های خدمتگزار از جمله پلیس فتا مهم است به مردم توصیه می‌كنیم نیاز دارویی خود را از مبادی مجاز و قانونی مانند داروخانه‌ها و فروشگاه‌های مجاز عرضه تجهیزات پزشكی تهیه كنند چرا كه افراد سود‌جو و فرصت‌طلب تنها به فكر منافع مالی خود هستند و به هیچ عنوان نگران سلامت خریداران این محصولات نیستند.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار