فرماندار شهرستان روانسر گفت : سالیانه بیش از 14 هزار تن گوشت مرغ در روانسر تولید می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه فرماندار شهرستان روانسر گفت: 111 واحد مرغداری در شهرستان وجود دارد و سالیانه 14 هزار و 200 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید می شود

حسین ویسمرادی در نشست بررسی مسایل و مشکلات مرغداران شهرستان روانسر افزود: این شهرستان با ظرفیت یک میلیون و 956 هزار قطعه در هر دوره 22 درصد گوشت مرغ استان را تامین می کند .

فرماندار روانسر ادامه داد: پرورش دام و طیور و توسعه دامپروری یکی از قابلیت ها و ظرفیت های بخش کشاورزی شهرستان روانسر است که در چهار سال گذشته به آن توجه جدی شده و یکی از مشکلات این حوزه عدم وجود کشتارگاه دام سبک و سنگین است

باید خوشه صنعتی تولید گوشت مرغ در روانسر ایجاد شود

وی بیان کرد: از آنجایی که روانسر در تولید گوشت مرغ مقام اول استان را دارا است امکان ایجاد خوشه و زنجیره صنعتی تولید گوشت مرغ در این شهرستان وجود دارد.

ویسمرادی  گفت: در تدوین سند توسعه شهرستان به حوزه کشاورزی توجه ویژه شده و اجرای 20طرح سرمایه گذاری با 131 میلیارد تومان و یک هزار و 329 فرصت شغلی در نظر گرفته شده و در این راستا از سرمایه گذاران حمایت خواهیم کرد

وی اضافه کرد: اگر استعدادهای کشاورزی را بتوانیم در مسیر درست هدایت کنیم شاهد پیشرفت و شکوفایی شهرستان خواهیم بود خاک حاصلخیز، منابع آبی، دانش کشاورزی و بسترهای لازم برای رونق کشاورزی در شهرستان فراهم است و باید این بخش هرچه بیشتر تقویت شود.

 

 

انتهای پیام/ز

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.