علیرضا اجرایی کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه گفت: زوار باید از آب اشامیدنی سالم ترجیحا بسته بندی شده استفاده کنند و نسبت به رعایت بهداشت با شستشوی مداوم دست ها با اب و صابون اقدام کنند.
وی در خصوص مواد غذایی نیز به زائران توصیه کرد: از مصرف سالاد و سبزی خود داری کنید و میوه ها پس از شست و شوی دقیق و پوست کندن مصرف واز مصرف غذایی پخته شده که سرد سده و در بخچال نگه داری نشده خودداری کنید.
اجرایی با بیان اینکه از مصرف لبنیان غیر پاستوریزه و غیر بسته بندی خودداری شود گفت:از تماس با پرندگان خودداری کنید و در صورت تماس با گوشت هام و پرندگان بالافاصله دست خود را بشویید.
وی افزود:در صورت ابتلا به تب و سرفه یک متر از دیگران فاصله بگیرید و بلافاصله به ماموران بهداشتی اطلاع دهید و از دست دادن و روبوسی کردن با دیگران و یا فرد مبتلا به سرفه خود داری کنید.
اجرایی گفت:اگر به هر علتی دچار تب شدید شدید به ماموران بهداشتی اطلاع دهید یا به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کنید.
انتهای پیام/ز