به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد در دیدار مدیرکل و معاونان حفاظت محیط زیست استان اصفهان بر معیارهای مورد تأیید در انتصابات مدیران تأکید کرد و بومی بودن در انتصاب مدیران را دارای اولویت ندانست.
وی با تأکید بر لزوم جاری بودن دائمی آب زایندهرود، آب را انفال و متعلق به عموم دانست و افزود: زایندهرود باید با اعمال قانون و تقسیم درست آب از سوی دستگاههای متولی دولتی، ساماندهی شود.
امام جمعه اصفهان در این دیدار خواستار پیگیری اصلاح قانون جرائم زیست محیطی برای اختصاص بخشی از این جرائم به تأمین اعتبارات مورد نیاز سازمان حفاظت محیط زیست با توجه به کمبود شدید منابع مالی این دستگاه حاکمیتی - نظارتی شد و بر رفع نواقص قانون معادن به لحاظ اشتغالزا بودن این حوزه تأکید کرد.
وی در این دیدار، اجرای طرح درختکاری در حاشیه جاده ورودی شرق اصفهان به منظور جلوگیری از انتشار ریزگردها را به مسؤولان محیط زیست استان توصیه کرد.
در ابتدای این دیدار مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با ارائه گزارشی از وضعیت محیط زیست استان بر لزوم تداوم برنامه جامع کنترل کیفی هوای اصفهان و تأمین حقابههای زیست محیطی تالابها؛ تأثیرات منفی و تبعات اجتماعی و اقتصادی خشکی تالاب بینالمللی گاوخونی بر چندین استان تأکید کرد.
سید رحمان دانیالی با اشاره به توجه به اقتصاد مقاومتی در همه امور، توسعه صنایع پاک از جمله صنعت گردشگری را به عنوان مهمترین فعالیت اشتغالزا همسو با محیط زیست دانست و گفت: توسعه صنایع پاک باید با حمایت و مشارکت بین بخشی محقق شود.
وی با اشاره به لزوم تحقق سیاستهای زیست محیطی نظام، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری به ویژه در حوزه فرهنگ محیط زیست، خواستار عضویت اداره کل حفاظت محیط زیست در شورای فرهنگ عمومی استان و توسعه فرهنگ وقف و نذر محیط زیستی از سوی علمای حوزههای علمیه شد.
انتهای پیام/م