به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ منصور زینلی کارشناس مسئول جهاد کشاورزی شهرستان خنج اظهار کرد: تابستان امسال ۱۵ هزار قطعه بچه ماهی از نوع کپور وامور در حوضچههای طبیعی و مصنوعی شهرستان خنج رهاسازی شد.
وی اضافه کرد: میانگین وزن ماهیهای تولیدی در این شهرستان ۸۰۰ گرم است و پیش بینی میشود در پائیز امسال ۸ تن ماهی گرمابی تولید و روانه بازار مصرف شود.
زینلی بیان کرد: حوضچه مصنوعی و طبیعی روستاهای لاغر، جنگویه، حومه شهر خنج و دریاچه سد پیر غار از مهمترین مراکز تولید ماهی گرمابی در این شهرستان است.
کارشناس مسئول جهاد کشاورزی شهرستان خنج تصریح کرد: پارسال پرورش میگوی وانامی در این شهرستان ۵ تن بوده است که امسال به سبب توسعه و گسترش حوضچههای طبیعی پیش بینی میشود پروش میگو تا دو برابر افزایش یابد.
انتهای پیام/ن