به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صديقه اعتماد سعيد رئيس راديو سلامت در نشست هم اندیشی تصادف و حوادث راديو سلامت گفت: آمار نشان میدهد که ۲۱درصد تلفات جانی در حوادث ترافیکی مربوط به عابران پیاده است که بسیاری از این افراد تحصیلاتی در سطح متوسطه داشته اند.
وی افزود: رسیدن به مقصد تنها موضعی محسوب می شود که برای افراد در خیابان مهم است و توجه زیادی به اطرافشان ندارند؛ مخاطبان ما افراد متفاوتی هستند که به همین جهت باید تبلیغات آموزشی در حوزه پیشگیری از سوانح و تصادفات برای همه سنین ساخته شود.
اعتماد سعيد ادامه داد: بخشی از رفتار پرخطر عابران پیاده در خیابان مربوط به فضای شهری نامناسب است و گاهی اوقات شاهدیم افراد برای اینکه سریعتر به مقصد برسند، رفتار پرخطری انجام می دهند.
در ادامه شهرام رفیعی سرپرست دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت گفت: با همکاری آموزش و پرورش، وزارت کار ، وزارت بهداشت و درمان و ناجا کمپینی برای پیشگیری عابران پیاده از تصادفات طراحی کرده ایم که به زودی اجرایی خواهد شد.
وی افزود: ایمنی باید تبدیل به تقاضا بشود و به مطالبه عمومی تبدیل شود.
رفيعى تصریح کرد: كمپين مردمى عابران پياده در ابتدا به صورت پایلوت در یک شهر پیادهسازی شده است و پس از بررسی های لازم در سراسر کشور انجام میشود.
وى با بيان اينكه شعار كمپين مردمى عابران پياده در زمينه پيشگيرى حوادث "حادثه تقدیر نیست، تقصیر است" انتخاب شده است، گفت: از سفیران سلامت که در وزارت بهداشت و درمان، آموزشهای خوبی دیده اند، استفاده خواهیم کرد.
سرپرست دفتر آموزش سلامت اظهار کرد: در کشورهای دیگر از نماد آسفالت و خط کشی سفید پیاده استفاده شد که بسیار بر روی شهروندان اثربخش بوده ، ما نیز از همین نمادها در تهیه بیلبوردها استفاده کردیم.
انتهای پیام/