به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، عباسی معروفان عضوهیأت مدیره شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: به دلیل حجم بالای ذخایر گندم در استان، اولویت ما این است تا حداقل نیمی از گندم مازاد استان به دیگر استانها صادر شودو باید با استفاده از توان بومی استان، هر چه زودتر زمینهی تحقق این امر فراهم شود.
مظفر رحیمی مدیرعامل شرکت غله کرمانشاه نیز در این نشست گفت: هم اکنون در سیلوهای استان کرمانشاه مقدار 1 میلیون و 100 هزار تن گندم ذخیره سازی شده است که با توجه به در پیش بودن مباحث شروع خرید گندم در سال آینده، باید این گندم ها، که از کیفیت خوبی هم برخوردارند، از سیلوها خارج و به مقاصد سایر استان ها حمل شوند.
وی افزود: گندم کرمانشاه به بیشتر استان های کشور از جمله: استان های نوار شمال کشور ، البرز، تهران، اصفهان، قم، کرمان،یزد ، بوشهر ،چهار محال و بختیاری ، بندرعباس و سیستان وبلوچستان و... فرستاده می شود.
رحیمی گفت:در این جلسه مقرر شد شرکت حمل ونقل طرف قرارداد با رانندگان ظرف مدت سه ماه تمام بدهیهای معوق خود به رانندگان را پرداخت کرده و با استفاده از توان بومی خود، روزانه مقدار 3000 تا 5000 تن گندم کرمانشاه را به استانهای مقصد ارسال کند.
همچنین مقرر شد: از تاریخ تنظیم این صورتجلسه، کرایه هر بار گندمی که حمل می شود، حداکثر ظرف 10 روز با پیمانکار حمل تسویه شود.
در پایان جلسه همچنین پیشنهاد شد: از سال آینده قرارداد حمل گندم به خارج از استان فیمابین شرکت بازرگانی دولتی ایران و یک شرکت حمل به نمایندگی از تمامی شرکت های حمل ونقل استان منعقد شود.
استان کرمانشاه با میانگین سالانه 600 تا 700 هزار تن تولید، چهارمین قطب تولید گندم در کشور است و از آنجاکه مصرف سالیانه استان حدود 250 هزار تن است، باید مازاد گندم تولیدی به سایر استانها حمل شود.
انتهای پیام/ز