وی بیان کرد: توسعه زیرساختهای بندر شهید رجایی، امام خمینی، شهید بهشتی، امیرآباد و انزلی از مهمترین برنامههای اقتصاد مقاومتی در این سازمان به شمار میآیند.
وی توضیح داد: طی 12 سال گذشه 200 فقره قرارداد سرمایهگذاری به مبلغ 8800 میلیون تومان توسط این سازمان به امضا رسیده که نشان دهنده 40 درصدی رشد در جذب گردشگری است.
وی در خصوص سرمایهگذاری در بندر چابهار نیز افزود: در بندر شهید بهشتی با همکاری شرکت های هندی 1000 میلیارد تومان سرمایهگذاری در حوزه توسعه بنادر نصب تجهیزات بندری و لایروبی فضای اطراف اسکله سرمایهگذاری انجام شده است.
مدیرکل سرمایهگذاری سازمان بنادر توضیح داد: بندر امیرآباد واقع در شمال کشور با 1060 هکتار اراضی از ابتدای ساخت به عنوان بندر لجستیک طراحی شد و هم اکنون چندین کارخانه در حوزه های تولید کاغذ، ام دی اف و انرژی در اراضی این بندر تاسیس شده است.
صادقینژاد با بیان اینکه اقدامات گستردهای توسط سازمان بنادر برای تسهیل سرمایهگذاری در حوزه بندری و دریایی صورت گرفته است افزود: کاهش روند ورود سرمایهگذار از زمان آغاز مذاکرات تا زمان دستیابی به نتیجه و انعقاد قرارداد به کمتر از یک ماه رسیده است.
وی تصریح کرد: امروز نخستین کشتی حامل گندم اهدایی هند به افغانستان در بندر چابهار پهلو گرفته و قرار است به زودی تجهیزات تخلیه و بارگیری بندر از طرف شرکت هندی به چابهار وارد و نصب شود.
صادقینژاد با اشاره به اتمام فاز دو توسعه بندر شهید رجایی گفت: فاز دو بندر شهید رجایی به بهرهبرداری رسیده و برای توسعه فاز 3 این بندر که به عنوان ترمینال کانتینری در نظر گرفته شده، اسناد مناقصه شرکتهای مورد نظر واگذار و منتظر ارائه پاکتهای شرکتهای پیشنهاد دهنده هستیم.
انتهای پیام/