به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، کامبیز مشتاق گوهری مدیرکل میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان گفت: از محل اعتبار استان در تمامی شهرها کمپینگها، فضاهای حضور گردشگر فراهم میشود البته این شروعی برای برنامههای دیگر است، چون سال ۹۶ شروع فصل گردشگری در استان است ما امیدواریم که هر سال این اعتبارات را در بخش گردشگری و میراث فرهنگی افزایش دهیم و البته بخش خصوصی هم ورود پیدا کند.
گوهری افزود: ما تنها استانی هستیم که توانستهایم در واگذاری بناها و پروژههای نیمه تمام به بخش خصوصی برای راهاندازی مراکز اقامتی و پذیرایی حداکثر استفاده را کنیم و در این راستا چند بنای تاریخی در سیستان آماده واگذاری به بخش خصوصی است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان گفت: در زمینه راهاندازی مراکز بوم گردی هم توانستهایم فاصله مان را با کشور کم کنیم به طوری که در سال ۹۴ تقریبا هیچ واحد بومگردی نداشتیم، اما در سال ۹۵ و ۹۶ آمار را از صفر به ۷۷ واحد بوم گردی رسانده ایم. فعالیتهای ما متمرکز بر گردشگری بعد از رفع محدودیتها بود بنابراین پیشبینی میکنیم تا پایان سال ۲۰۰ واحد بومگردی داشته باشیم.
مشتاق گوهری تأکید کرد: بومگردیها میتوانند ظرفیت ویژهای را برای استان در حوزه گردشگری روستایی و عشایری فراهم کنند. چون قرار نیست که در همه مناطق حضور سنگین مراکز گردشگری را داشته باشیم بلکه از ظرفیت روستایی و عشایری میتوان برای فراهم کردن زیرساختها استفاده کرد.
وی افزود: برخی از این بومگردیها در روستای قلعه نو و یا روستای تمین وجود دارد که در فهرست اقامتگاههای بومی درج شدهاند و گردشگری خارجی میپذیرند. امیدواریم با همین همتی که همکاران ما در این زمینه دارند بتوانیم سیستان و بلوچستان را به استان جذاب برای گردشگران تبدیل کنیم. چون خوشبختانه بلوچستان از زون قرمز خارج شده و فقط برخی مناطق به فاصله ۱۰۰ کیلومتری از مرز افغانستان در این زون قرار دارد که آن هم مناطق شمالی استان را دربر میگیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: افزایش ورود و خروج گردشگر داخلی و خارجی به این مناطق باعث میشود که این محدودهها به عنوان مناطق امن برای گردشگری معرفی شوند.
انتهای پیام/ع