به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمدرضا ضیائی مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار گفت: ۳۰۰ تن قارچ خوراکی امسال در شهرستان فریدونکنار تولید و روانه بازار شد.
وی با بیان اینکه تولید و پرورش قارچ در چهار فصل سال امکان پذیراست، افزود:، چون قارچ در محیط فاقد نور تولید میشود در اقلیمهای متفاوت نیز امکان تولید آن وجود دارد.
ضیائی با اشاره به اینکه برای پرورش قارچ از کاه و کود مرغ و خاک پوششی و بذر استفاده می شود، گفت: این مواد در کشور وجود دارد و در تولید قارچ نیاز به واردات مواد اولیه نیست.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور، صادرات قارچ امکان پذیر است و این امر به ارزآوری کشور کمک میکند.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با بیان اینکه در حال حاضر ۱۳ نفر در این شهرستان به این حرفه اشتغال دارند، افزود: امسال ۳۰۶ تن قارچ خوراکی در ۱۸ هزار مترمربع تولید و روانه بازار شد.
انتهای پیام/ م