به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فتحاله معین امروز در جلسه علنی شورای شهر اصفهان با اشاره به مباحثی که اخیراً در خصوص شهرداری منطقه 7 مطرح شده است، اظهار کرد: در خصوص اتفاقات رخ داده در این منطقه باید بگویم که آنچه بیان شده واقعیت نداشته است.
وی افزود: از شهردار اصفهان که جانباز جنگ تحمیلی است گرفته تا سایر خانوادههای شهرداری همگی به موضوع ارج نهادن به خانوادههای شهدا، اتفاق نظر دارند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: هماکنون در خدمت بسیاری از خانوادههای شهدا در شهرداری و در شهر اصفهان هستیم و باید برای اعتلای نام آنها و زنده نگه داشتن راه آنها تلاش کنیم.
وی با اشاره به ترکیب نیروی انسانی شهرداری اصفهان اذعان داشت: شهدا، به خصوص شهدای مدافع حرم در غربت یاریگر اهل بیت(ع) بوده و خداوند به آنها اجر وافر عطا میکند.
معین در ادامه صحبتهای خود با اشاره به عملیات محرم که در سال 61 به منظور آزادسازی مناطق و مسیرهایی که در جبهه میانی زیر آتش دشمن قرار داشت، انجام شد، ادامه داد: از این رو 25 آبان را روز حماسه و ایثار اصفهان نامگذاری کردند و به دنبال این موضوع بود که حضرت امام(ره) فرمودند«شما در کجای دنیا میتوانید جایی را مثل استان اصفهان پیدا کنید؟ همین چند روز پیش، فقط در شهر اصفهان حدود 370 هزار نفر را تشییع کردند. مع ذالک همین شهیددادهها و داغدیدهها همچنان به خدمت خود به اسلام ادامه میدهند؛ امروز مردم ما فهمیدهاند که تا فداکاری نباشد، اسلام را نمیشود پیش برد و میدانند که همه ما باید برای اسلام فدا شویم».
وی خاطرنشان کرد: در تاریخ دفاع مقدس این روز فراموشنشدنی است، ما همواره به وجود این حماسهها مفتخر هستیم و امیداویم این ایثارگری مردم اصفهان مورد نظر تصمیمگیران باشد تا با دقت در تصمیمگیریها نیازهای مردم شهر اصفهان رفع شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بیان داشت: همه ما مفتخریم که پیرو دین مبین اسلام هستیم و اسلام تنها دینی است که کتاب الهی را به عنوان معجزه معرفی کرد.
وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته در شهرداری اصفهان تلاشهای زیادی برای توسعه کتابخوانی انجام شده است، یادآور شد: البته راههای نرفته زیادی داریم و امیدواریم کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان و سایر مسؤولان فرهنگی شهر قدمهایی برای افزایش فرهنگ کتابخوانی بردارند.
معین با اشاره به سرانه مطالعه چند کشور تصریح کرد: سرانه مطالعه به عنوان میزان مطالعه هر نفر در یک شبانهروز است و طبق آمار بیشترین سرانه مطالعه با 90 دقیقه متعلق به ژاپن است، در حالی که در کشور ما این آمار از 2 الی 18 دقیقه بیان شده است؛ عدد دیگری که برای ایران ذکر شده بر اساس میزان خرید و کرایه کتاب است که نشانگر 14 دقیقه مطالعه بوده است.
وی با اشاره به اینکه در سال 94، تعداد 34 هزار عنوان کتاب در کشور منتشر شده است، متذکر شد: این تعداد نسبت به سالهای قبل تا حدودی افزایش داشته اما این عدد برای یک کشور 80 میلیونی جای تأمل دارد؛ در تحقیقی که از سوی دانشگاه اصفهان انجام گرفت، عنوان شده که سرانه مطالعه هر شهروند اصفهانی 20 دقیقه است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: تنها 5 درصد از جمعیت جامعه ترجیح میدهند اوقات خود را با مطالعه پر کنند اما با این حال تعداد کتابخانههای عمومی در شهر اصفهان نسبت به سایر شهرهای کشور مناسبتر است.
انتهای پیام/م