به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،جلسه هماندیشی پیرامون طرحهای اولویتدار مناطق محروم شرق اصفهان امروز در راستای محرومیتزدایی، مردمیاری و اشتغالزایی و با حضور مسؤولان مربوطه برگزار شد.
فریبرز امیری معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری اصفهان در این جلسه گفت: طرحهای خرد، متوسط و کلان بر اساس دادههای موجود در شهرستان اصفهان باید بررسی شود.
وی افزود: پروژههای شرق اصفهان با 3 هزار و 290 میلیارد تومان اعتبار مستلزم تأمین منابع آبی است.
احساناله رضاپور مسؤول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحبالزمان(عج) در این نشست اظهار کرد: 15 میلیارد تومان تسهیلات برای تحقق مبانی اقتصاد مقاومتی در شرق اصفهان اختصاص پیدا کرده است.
محسن دانشور مدیر کشاورزی و منابع طبیعی سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحبالزمان(عج) نیز در این نشست تصریح کرد: برای اجرای طرحهای عامالمنفعه، 12 میلیارد تومان اعتبار از طرف سپاه صاحبالزمان(عج) برای محرومیتزدایی شرق اصفهان اختصاص داده شده است.
وی افزود: طرحهای شرق اصفهان نیازمند 3 هزار و 290 میلیارد تومان اعتبار است، طرحهای جدید در حوزه کشاورزی باید به سمتی هدایت شود که کمتر نیاز به منابع آبی وجود داشته باشد.
مدیر کشاورزی و منابع طبیعی سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحبالزمان(عج) بیان کرد: یکی از رسالتهای بسیج سازندگی کمک به دولت برای اجرای پروژههای عامالمنفعه در مناطق مختلف است؛ بخشی از مناطق شرق اصفهان فاقد تصفیهخانه و پساب فاضلاب است.
سید ابوالفضل موسوی معاون امور فنی عمرانی فرمانداری اصفهان در ادامه خاطرنشان کرد: طرحهای فاضلاب شرق اصفهان هم اشتغالزاست و هم مشکلات مردم این منطقه را برای کشاورزی حل خواهد کرد.
وی عنوان داشت: 489 پروژه با 90 میلیارد تومان اعتبار در سطح شهرستان اصفهان وجود دارد که بالغ بر 85 درصد این پروژهها از 6 سال گذشته باقی مانده است.
معاون امور فنی عمرانی فرمانداری اصفهان تأکید کرد: بسیاری از پروژههای عمرانی شهرستان اصفهان نیمهکاره باقی مانده است که باید هرچه سریعتر تکمیل شود؛ همچنین بسیاری از کارخانجات نیز رو به تعطیلی است که باید از تعطیلی آنها جلوگیری کرد.
وی اظهار داشت: برای اجرای طرح فاضلاب اژیه و هرند اعتبار اختصاص یافته که اگر این پروژه اجرا شود، بسیاری از مشکلات مردم این بخشها حل و فصل خواهد شد.
احمدرضا صادقی مدیرکل جهاد کشاورزی استان اصفهان در این جلسه اذعان کرد: شرق اصفهان یک منطقه کشاورزی است که تصمیمات اتخاذ شده برای این منطقه باید مرتبط با بخش کشاورزی باشد.
وی افزود: منابع آبی در شهرستان مثل سالهای گذشته در اختیار ما نیست و بارگذاری رودخانه زایندهرود به 400 میلیون متر مکعب رسیده است؛ آب به شرایط سابق بازنمیگردد و باید خود را با شرایط کمآبی وقف دهیم.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: کشاورزان اصفهانی نحوه صرفهجویی از آب را رعایت میکنند و شهرستان اصفهان 60 درصد گندم تولیدی استان را تأمین کرده است؛ باید برای شرق اصفهان فکری جامع و کامل بشود.
وی عنوان داشت: باید برای تکمیل ظرفیت دامداریهای سنتی، ایجاد دامداریهای جدید و توسعه آبزیپروری در شرق اصفهان اقدامات لازم صورت گیرد.
صادقی خاطرنشان کرد: ساماندهی 250 واحد پرورش ماهی در شرق اصفهان که فاقد مجوزهای لازم هستند در دستور کار قرار دارد؛ پتانسیل شهرستان اصفهان برای تولید پسته 2 تن است که باید این ظرفیت افزایش یابد.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: یکی از معضلات اصلی ما در شرق استان اصفهان موضوع اشتغال است که باید برطرف شود.
انتهای پیام/م