به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ سید ابوالقاسم موسوی رییس جهاد كشاورزي كاشمر با اشاره به آغاز برداشت زعفران گفت : پیش بینی می شود با عملکرد 5/2 کیلوگرم در هکتار حدود11 هزار و750 کیلوگرم سرگل با کیفیت مطلوب برداشت شود.
وی با بیان این مطلب که با آغاز برداشت گل زعفران در بخش مرکزی برداشت در بخش کوهسرخ بدلیل سردسیر بودن منطقه به پایان رسیده است ، اشاره نمود با توجه به سرمازدگی و کاهش نزولات جوی و بالا رفتن دما که باعث آسیب رساندن به پیاز زعفران می شود عملکرد تولید در بخش مرکزی نسبت به میانگین طولانی مدت کاهش یافته است.
موسوی همچنین با بیان این که کلاسهای آموزشی برای زعفرانکاران به صورت منظم در حال برگزاری است افزود: دقت در انتخاب پیاز سالم ، آبیاریهای منظم ، مبارزه با علفهای هرز ، تغذیه مناسب و با برنامه ، رعایت نکات بهداشتی در هنگام برداشت و خشک کردن سرگل تاثیر بسزایی در افزایش کیفیت و کمیت محصول تولید شده خواهد داشت.
رییس جهادکشاورزی کاشمر در پایان با اشاره به اینکه شهرستان کاشمر دارای 12 هزار و300 خانوار بهره بردار زعفران بوده و با سطح زیر کشت 7200هکتاری زعفران در جایگاه چهارم استان قرار دارد، حفظ و ارتقا این جایگاه که در نهایت باعث افزایش توان اقتصادی بهره بردار خواهد شد را مستلزم توجه جدی زعفرانکاران به رعایت نکات فنی و بهداشتی و ارتباط موثر و پویا با کارشناسان جهاد کشاورزی دانست.
انتهای پیام//ف.م