به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، شهاب الدین مشایی رئیس مرکز بهداشت زاهدان اظهار داشت: این مراکز متخلف در بازرسیهای شبانه کارشناسان بهداشت محیط از رستورانها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر زاهدان شناسایی شدند.
وی افزود: در این طرح رستوران ها، سفره خانه ها، مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی زاهدان مورد بازدید قرار میگیرند و وضعیت بهداشت و سلامت مواد غذایی در مرحله طبخ و عرضه کنترل میشود.
مشایی گفت: کارشناسان بهداشت محیط در این بازدیدها در خصوص دمای نگهداری مواد اولیه، مواد غذایی طبخ شده و رعایت موازین بهداشتی در تمام مراحل طبخ مواد غذایی آموزشهای لازم را به متصدیان مراکز ارائه میکنند.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان افزود: ۱۱۰ مرکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نکردند از ابتدای امسال تا کنون در شهر زاهدان پلمپ و ۲۲ هزار و ۹۹۱ کیلو گرم انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از آنها کشف و معدوم شده است.
وی به شهروندان توصیه کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به شماره ارتباطات مردمی کشوری ۱۹۰ و شماره تماس ۳۳۲۲۰۴۶۶ اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام /ع