بسیاری از افراد در طول زندگی شان با مشکلات روحی و روانی دست و پنجه نرم کرده و برخی دیگر در این مقوله شرایط بسیار بدتری را نسبت به بقیه تجربه می کنند.

۹ راهکار ساده و روزمره برای بهبود بخشیدن سلامت روحی و روانیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،بسیاری از افراد در طول زندگی شان با مشکلات روحی و روانی دست و پنجه نرم کرده و برخی دیگر در این مقوله شرایط بسیار بدتری را نسبت به بقیه تجربه می کنند.

با این وجود برای بهبود شرایط برخی افراد دست به کارهایی می زنند که ممکن است هیچ کمکی به وضع موجودشان نکرده و حتی شرایط را بدتر سازد.

در آن روی سکه اما گام های بسیار کوچکی وجود دارد که می توان با انجام دادن آن ها در کنار عادات جدید، سلامت روحی روانی خود را تثبیت کرده و بهبود بخشید. تاثیر مثبت این نکات بر روی شرایط روحی افراد ثابت شده و خبر خوب این است که این گام ها خیلی ساده بوده و می توان آن ها را به راحتی در لابلای کارهای روزمره انجام داد. آن ها در عمل نتایج بسیار خوبی در بر خواهند داشت.

۱- در حالت صاف پیاده روی کنید

مطالعات نشان داده است که پیاده روی در حالت صاف به طوری که سرتان بالا بوده و شانه هایتان به سمت عقب باشد در بهبود خلق و خوی شما موثر خواهد بود. اگر با شانه های خمیده و افتاده پیاده روی کنید، احتمال این که بر روی افکار منفی تمرکز کنید بسیار بیشتر خواهد بود.

۲- از عکس گرفتن از همه چیز خودداری کنید

شاید فکر کنید که عکس گرفتن از تمامی چیزها و اتفاقات اطرافتان باعث خواهد شد که بهتر همه چیز را به یاد بیاورید اما نتیجه ی مطالعات روانشناسی عکس این موضوع را نشان می دهد. بنابراین اگر هم می خواهید از تصویری یا از مراسمی به یاد ماندنی عکس بگیرید بهتر است که اطمینان حاصل کنید روی چیزهایی که قصد عکس گرفتن از آن ها دارید تمرکز کافی داشته باشید.

۳- ورزش کنید

مطالعات نشان می دهد که ورزش کردن به مدت سه بار در هفته خطر افسردگی در شما را دستکم به میزان ۲۰ درصد کاهش خواهد داد. محققان دریافته اند احتمال ابتلا به افسردگی در افرادی که در طول هفته ورزش می کنند نسبت به افرادی که ورزش کافی ندارند بسیار کمتر است.

۴- از به تعویق انداختن کارها خودداری نمایید

هر چه به دلیل استرس و نگرانی از نتیجه ی آن یک کاری را بیشتر عقب بیندازید، استرس زا بودن انجام آن کار و تضعیف توانایی هایتان در انجام آن بیشتر خواهد بود. با کمی گوش دادن به موسیقی یا ورزش کردن خود را آرام کرده و سپس به سراغ وظیفه و کارتان رفته و به سرعت آن را انجام دهید.

۵- از رابطه های مسموم خارج شوید

بودن در رابطه با کسی که مدام شما را دلسرد می کند می توان باعث از بین رفتن اعتماد به نفس شما شود بدون این که خودتان متوجه موضوع شده باشید. این چنین رابطه ای در نهایت افسردگی و اضطراب را برای شما در پی خواهد داشت. در مورد ارتباط با چنین افرادی بسیار با احتیاط رفتار کرده و در مورد نتایج این گونه رابطه های مخرب مطالعه نمایید.

۶- بیشتر بخوابید

بدن شما در صورت نداشتن خواب کافی توانایی انجام دادن وظایفش به بهترین شکل را نخواهد داشت. اگر نمی توانید بخوابید سعی کنید این اتفاق رخ دهد و اگر باز خوابتان نبرد سعی کنید علت را پیدا کنید.

۷- برای خودتان وقت بگذارید

با کار فراوان، گذراندن مدت های طولانی با دوستان، همکاران و خانواده شما یدگر وقتی برای خودتان نخواهید گذاشت و خود را نادیده خواهید گرفت. وقت بگذارید تا با خودتان خلوت کنید و کارهایی تنها به خاطر خودتان انجام دهید زیرا این رویه باعث دور ماندن استرس و اضطراب از شما خواهد شد.

۸- برای دقایقی از وسایل دیجیتال خود دوری کنید

تلفن های هوشمند، تبلت ها و لپ تاپ ها بیش از حد مغز ما را تحریک می کنند و اگر هیچ گاه حتی برای ساعاتی کوتاه آن ها را کنار نگذارید برای سلامتی ذهنی و روانی تان کاری انجام نداده اید. هر هفته روزها یا ساعاتی را به زندگی بدور از وسایل دیجیتال اختصاص دهید.

۹- از انجام چند کار با هم خودداری نمایید

خوردن نهار و همزمان فرستادن ایمیل شاید در ظاهر کار خطرناکی به نظر نرسد و حتی صرفه جویی در زمان قلمداد شود اما مطالعات نشان داده است که انجام چند کار با هم انسان را بیش از حد استرسی و مضطرب خواهد کرد. در مقابل بهتر است که بر روی یک کار واحد تمرکز کرده و از اتفاقاتی که در اطراف شما رخ می دهد به طور کامل آگاه باشید.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

 چگونه سلامت روح و روان خود را تضمین کنیم؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سعید از اراک
۱۰:۵۱ ۳۰ آبان ۱۳۹۶
واقعا مطلب جالبی بود ..ممنون
آخرین اخبار