به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،محمد مشکورزاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: در ۷ ماهه ابتدایی سال جاری ۲۴ هزار و ۴۸۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش نشان می دهد.
وی بیان داشت: گوسفند با ۳۳ درصد بیش ترین نقش را در تأمین گوشت قرمز استان دارا می باشد و پس از آن گاوهای دو رگ به خصوص دورگ های سیمنتال با ۲۳ درصد مقام دوم را به خود اختصاص داده اند.
مشکورزاده اذعان کرد: همچنین گاو اصیل، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان می باشند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه گوشت قرمز یکی از مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین است افزود: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از دام های پربازده، بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات این معاونت جهت افزایش تولید گوشت قرمز در استان می باشند.
انتهای پیام/گ