به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد حسن قائدیها امروزدر گردهمایی شورای عالی موسسان مدارس غیردولتی کشور با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور ارتباطات جامعی با مردم دارد، اظهار داشت: باید توجه داشت که در جامعه جهانی آموزش و پرورش نماد توسعه و پیشرفت کشورها هستند و کمتر به تعداد صنایع و کارخانهها در این زمینه توجه میشود.
وی با بیان اینکه با صراحت میتوان گفت که هیچ کدام از دولتها در ایران آموزش و پرورش را جزء برنامه های اصلی خود قرار ندادهاند، افزود: این در حالی است که اگر توجه خاص به بحث تعلیم و تربیت در کشور میشد با وضعیت بهتری روبرو بودیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه امروز بسیاری از کشورها حرکت خود را در استفاده از منابع غیردولتی در تعلیم و تربیت شروع کرده اند، ابراز داشت: این اقدامات به گونهای انجام شده است که اداره آموزش و پرورش به عهده دولتها نیست بلکه شهرداریها نسبت به اداره آموزش و پرورش اقدام میکنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۸ درصد دانش آموزان استان اصفهان در مدارس غیر دولتی تحصیل میکنند، افزود: باید به موسسات غیر دولتی فرصت داده شود تا در عرصه آموزش ورود جدیتری را داشته باشند.
قائدیها در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد خروجی نیروهای آموزش و پرورش بر نیروهای ورودی پیشی گرفته است، تصریح کرد: از آنجایی که بیش از ۹۶.۴ درصد اعتبارات آموزش و پرورش به بحث حقوق پرسنل اختصاص داده می شود، اداره کردن آموزش و پرورش واقعا معجزه است.
وی با اشاره به اینکه بارها اعلام کرده ام که در سال های آیند اصلی ترین راه تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش، استفاده از خرید خدمات آموزشی است، ابراز داشت: این در حالی است که هنوز حدود ۷۰ درصد به موسسان غیردولتی مدیون هستیم و راهی جز ورود به توسعه مشارکتها در حوزه آموزش و پرورش در زمینه جذب نیرو و دانش آموزان نخواهیم داشت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه یک سوم از فضای آموزشی استان اصفهان نیازمند مقاومسازی است، افزود: همچنین بیش از ۵۰۰ مدرسه استیجاری و اوقافی در استان وجود دارد که با این وضعیت نیرو باید فرصت را برای استفاده از بخش غیردولتی و همچنین به کارگیری توانمندی های مردمی فراهم کنیم.
انتهای پیام/م