به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حمیدرضا الوند در بعد ازظهر امروز در همایش سلامت اجتماعی و تاثیر آن در اجتماع، اظهار داشت: بعد از پنج برنامه پس از پیروزی انقلاب، در برنامه ششم توسعه برای نخستین بار با پیگیری های سیاستمداران و صاحب نظران این برنامه با رویکرد اجتماعی بسته شده است.
وی افزود: امروز سلامت اجتماعی ما دچار تحول شگرفی شده و باید بدانیم که وقتی یک بیماری اجتماعی در کشور به وجود می آید به سرعت همهگیر میشود.
مدیرکل بهزیستی همدان گفت: سلامت اجتماعی دغدغه مقام معظم رهبری، صاحب نظران و اندیشمندان است تا برنامه ششم توسعه را به گونهای هدایت کنند که از ریل واقعی خود خارج نشود.
الوند تصریح کرد: یکی از ضروریات امروز پرداختن به مسائل اجتماعی در قالب گفتمان اجتماعی است و همه باید بدانند سلامت اجتماعی جزو اساسیترین نیازهای جامعه امروز است.
وی با بیان اینکه باید با دید وسیعتر و عمق بیشتری به حوزه سلامت اجتماعی نگاه کنیم، اظهار داشت: مسئله طلاق ، دختران فراری، افزایش اعتیاد، کارتن خوابها، معلولیت، کودکان خیابانی و غیره همگی از مسائلی است که باید به آن توجه کنیم.
مدیرکل بهزیستی همدان با بیان اینکه حوزه سلامت اجتماعی تنها به بهزیستی مربوط نمیشود، ابراز کرد: همه دستگاهها و نهادها مانند آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان ورزش و جوانان، سمنها و غیره باید پای کار بیایند و مسئولیت این حوزه را فقط به بهزیستی واگذار نکنند.
الوند تصریح کرد: سازمان بهزیستی با 189 وظیفه در حوزه اجتماعی با پنج کمیسیون تخصصی از 13 کمیسیون تخصصی رابطه مستقیمی دارد.
وی ابراز کرد: سازمان بهزیستی با موضوعاتی نظیر رشد و تکامل کودکان زیر 6 سال، کاهش اعتیاد، کاهش طلاق، آموزش خانواده و مهارتهای زندگی، انجام غربالگریها، پیشگیری از معلولیت، کودکان خیابانی و بد سرپرست، درگیر است که این امر نشان از این است که به تنهایی و بدون کمک سایر دستگاهها و مشارکتهای مردم موفق نخواهیم شد.
مدیرکل بهزیستی همدان تاکید کرد: ما باید کودکان را در سایه امن اجتماعی رشد دهیم و بدانیم که نیاز اساسی کشور ما نیازهای مالی، مادی و اقتصادی نیست چراکه با اندک درآمد هم میتوان زندگی کرد اما وجود مشکلات اجتماعی و بیماری مزمن سلامت اجتماعی آدمی را نابود میکند.
انتهای پیام/ج