به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، «پاپ فرانسیس»، رهبر کاتولیک های جهان، به زودی به میانمار سفر می کند. تصمیم پاپ برای سفر به میانمار با واکنش های مختلفی مواجه شده است.
پاپ فرانسیس همچنین قصد دارد از بنگلادش بازدید کند. دست کم 600 هزار پناهجوی مسلمان روهینگیایی پس از مهاجرت اجباری از میانمار به بنگلادش سرازیر شدند. سفر هفت روزه پاپ به این دو کشور از روز دوشنبه آغاز خواهد شد.
سفر پاپ فرانسیس به میانمار -که کشوری عمدتا بودایی است- و تنها 700 هزار کاتولیک دارد و چگونگی استقبال از وی برای تحلیلگران جالب و حائز اهمیت است. قرار است پاپ در این سفر با فرمانده ارتش میانمار در جلسه ای خصوصی دیدار کند.
رهبر کاتولیک های جهان هفته گذشته با ارسال پیامی ویدئویی به میانمار اعلام کرد قصد دارد پیغام «آشتی، بخشش و صلح» را گسترش دهد.
با این حال، بسیاری از کارشناسان معتقدند سفر پاپ فرانسیس در قالب ایفای دو نقش از جمله تقویت روابط با میانمار به عنوان رئیس دولت واتیکان از یک سو و در عین حال همدردی با مسلمانان روهینگیا از سوی دیگر امری دشوار خواهد بود؛ زیرا دولت میانمار مسلمانان روهینگیا را به چشم مهاجرانی غیرقانونی می بیند و با تمام توان سعی در پاکسازی قومی آنها دارد.
کلیسای کاتولیک هند نیز در پیامی اقدام پاپ برای سفر به میانمار را ستود و آن را گامی در جهت صلح دانست. در این پیام آمده است: «پاپ فرانسیس مردی مهربان و با شفقت است که عشق و نگرانی خاصی در خصوص پناهجویان دارد. سفر او به میانمار و بنگلادش موجب تسکین آلام همه دردمندان خواهد بود.»
انتهای پیام/