از هر ده محصول غذایی، هفت محصول حاوی شکر افزوده می‌باشند که در برچسب ارزش غذایی آن‌ها ذکر نشده است.

برچسب‌های ارزش غذایی، شکرها را پنهان می‌کنند!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پروفسور Bruce Neal در سازمان سلامت جهانی سیدنی پس از بررسی 34000 بسته بندی ماده غذایی دارای برچسب ارزش غذایی را این نتیجه را اعلام کرد. او اعتقاد دارد وجود شکر در رژیم غذایی متعادل برای بدن نیاز است.

 شکر طبیعی موجود در محصولات لبنی، میوه‌ها و سبزیجات بایستی از شکر افزوده در طی پروسه آماده‌سازی و بسته‌بندی مواد غذایی در کارخانه‌ها بایستی از شکر طبیعی متمایز شمرده شود.

شکر افزوده نوعی قند کاذب محسوب می‌شود که از عوامل کلیدی ایجاد چاقی و پوسیدگی دندان‌هاست. شکر افزوده در مواد غذایی کم ارزش مانند کیک، بستنی، انواع شیرینی، غذاهای نیمه‌آماده، چیپس و پفک و انواع نوشابه چهار برابر بیشتر از شکر افزوده در مواد غذایی دیگر مانند پنیر، شیر، نان و ماست می‌باشد.

بسیاری از تولیدکنندگان مواد غذایی میزان کلی شکر را در برچسب ارزش غذایی قید کرده و تفاوتی برای شکر افزوده قائل نمی‌شوند. به این ترتیب با مطالعه برچسب ارزش غذایی، تشخیص غذاهای با ارزش غذایی بالا حتی برای متخصصین نیز امری بسیار مشکل است. در این راستا بایستی تغییراتی در چارچوب برچسب گذاری در کارخانه‌های مواد غذایی ایجاد شود.

منبع:سلامانه

انتهای پیام/

برچسب‌های ارزش غذایی، شکرها را پنهان می‌کنند!

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.