به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ مراد بیرانوند مدیر جهاد کشاورزی خرمآباد اظهار کرد: این سرانه مصرفی نسبت به جمعیت آمار بالایی بوده و نیاز است که کنترل شود.
وی تأکید کرد: با اینکه گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئین حیوانی بوده، اما طبق نظر پزشکان در صورت مصرف زیاد میتواند عوارضی برای انسان ایجاد کند و بهتر است در مصرف گوشت قرمز تعادل داشته باشیم.
مدیر جهاد کشاورزی خرمآباد افزود: گوشت گوسفند تولیدی خرمآباد کاملاً ارگانیک بوده و کیفیت آن عالی است. بیش از ۸۰۰۰ تن تولید سالیانه گوشت قرمز در شهرستان خرمآباد است که ۵۰ درصد آن داخل استان مصرف میشود.
بیرانوند خاطرنشان کرد: خوشبختانه تراز تجاری تولیدات دام شهرستان خرمآباد مثبت است و درصددیم با اجرای برنامههایی این تراز بهتر هم بشود.
انتهای پیام/م