سرپرست جهاد کشاورزی ایذه از آغاز کشت جو پاییزه در 21 هزار هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان، سرپرست جهاد کشاورزی ایذه بیان کرد: کشت دیم پائیزه جو از اوایل آذر در ایذه آغاز شده و تا 20 آذر سال جاری ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: امسال 21 هزار هکتار از اراضی ایذه به کشت دیم جو اختصاص داده شده است.

هنرمندیان اذعان داشت: از 21 هزار‌هکتار کشت دیم جو شهرستان، 500 هکتار آن از اواسط آبان به صورت انتظاری کشت شده است.

سرپرست جهاد ‌کشاورزی ایذه‌ با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی حفظ سطح زیر کشت مد نظر است، اظهار کرد: تلاش می کنیم با بذر اصلاح ‌شده تولید را در واحد سطح افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه شهرستان ‌ایذه از مناطق عمده کشت جو استان است، بیان داشت: امسال این اداره بیش از یک هزار و 200 تن بذر اصلاح شده و 800 تن کود شیمیایی برای کشت به موقع به کشاورزان به آنان تحویل داده شده است.

مصطفی هنرمندیان در ادامه متوسط تولید محصول جو در اراضی ایذه را یک هزار و 300 کیلوگرم در هکتار عنوان و اذعان کرد: عمده ارقام جو ‌کشت شده در ایذه، کارون، محلی و فجر می باشد.

وی اظهار داشت: کار نظارت بر کاشت، داشت و برداشت توسط کارشناسان و مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستان انجام می شود.

انتهای پیام/گ

آغاز کشت جو در مزارع ایذه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار