به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ در این جشنواره ۵۸ هنرمند در زمینه پخت و تزیین خوراکیهای ترش و شیرین با هم رقابت کردند.
۱۲ هنرمند برتر این مسابقه با گزینش هیات داوران معرفی و با اهدای جوایزی از آنان تقدیر شد.
پخش موسیقی محلی با گویشهای لری و ترکی، اجرای طنز با حضور هنرمندان شبکه استانی دنا از دیگر بخشهای این جشنواره بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در این آیین گفت: برگزاری جشنوارههای غذا، موسیقی و صنایع دستی از راهکارهای افزایش جذب گردشگر است.
محمود باقری افزود: برپایی جشنوارهها ضمن افزایش فضایی شاد برای تفریح شهروندان به احیای سنتها و آیینها نیز کمک میکند.
فرماندار گچساران نیز در این آئین گفت: گردشگری به عنوان سومین صنعت درآمدزای کشور که برعکس نفت تمام ناشدنی نیز هست نیازمند کشف تجربههای تکرار ناشدنی برای جذب ایرانگردان و جهانگردان است.
عبدالرحیم رحیمی افزود: غذاهای محلی، آواها و نواهای سنتی، پوشش لباس محلی که در جشنوارهها معرفی میشود در کنار طبیعت زیبا و ایجاد زیرساختهای گردشگری در گچساران میتواند صدها فرصت شغلی ایجاد کند.
شهرستان ۱۲۴ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
انتهای پیام/ش