جشنواره بزرگ غذای سالم در سه بخش غذا‌های ایرانی، فرنگی و سنتی در باغ بنوشکه گچساران با استقبال چشمگیر مردم برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛   در این جشنواره ۵۸ هنرمند در زمینه پخت و تزیین خوراکی‌های ترش و شیرین با هم رقابت کردند.

۱۲ هنرمند برتر این مسابقه با گزینش هیات داوران معرفی و با اهدای جوایزی از آنان تقدیر شد.

پخش موسیقی محلی با گویش‌های لری و ترکی، اجرای طنز با حضور هنرمندان شبکه استانی دنا از دیگر بخش‌های این جشنواره بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در این آیین گفت: برگزاری جشنواره‌های غذا، موسیقی و صنایع دستی از راهکار‌های افزایش جذب گردشگر است.

محمود باقری افزود: برپایی جشنواره‌ها ضمن افزایش فضایی شاد برای تفریح شهروندان به احیای سنت‌ها و آیین‌ها نیز کمک می‌کند.

فرماندار گچساران نیز در این آئین گفت: گردشگری به عنوان سومین صنعت درآمدزای کشور که برعکس نفت تمام ناشدنی نیز هست نیازمند کشف تجربه‌های تکرار ناشدنی برای جذب ایرانگردان و جهانگردان است.

عبدالرحیم رحیمی افزود: غذا‌های محلی، آوا‌ها و نوا‌های سنتی، پوشش لباس محلی که در جشنواره‌ها معرفی می‌شود در کنار طبیعت زیبا و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در گچساران می‌تواند صد‌ها فرصت شغلی ایجاد کند.

شهرستان ۱۲۴ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

 

انتهای پیام/ش

 جشنواره بزرگ غذای سالم در گچساران برپا شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.